BIST9.900,20%1,89
USD32.576%0.12
EURO34,9992%0.08
ALTIN2.459,86%0.97
Yerel

Vatandaş kendine gelemedi! İstanbul’da market yangını paniğe neden oldu

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın paniğe neden olurken, marketin bulunduğu apartmanda yaşayan bazı vatandaşlar ise bir süre sakinleşemedi.

Abone OlGoogle News
04 Mayıs 2022 19:46

İstanbul Kağıthane'de apartmanın giriş katındaki marketin deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler depodan üst katlara yayılınca apartman sakinleri korku içinde dışarı çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, market deposu ve bir dairenin penceresinde hasar oluştu.

Vatandaş kendine gelemedi

Merkez Mahallesi Zarif Sokak'ta bulunan 7 katlı apartmanın giriş katındaki marketin depo kısmında, saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen alevler kısa sürede apartmana doğru yayıldı. Apartman sakinleri panikle dışarı çıktı. Büyük korku yaşayan bazı apartman sakinleri bir süre sakinleşemedi. İtfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmazken, marketin depo kısmında ve apartman dairesinin penceresinde hasar oluştu.

“İnşallah bir yaralı yoktur”

Mahalle sakini Mahmut Avcı, “Market yanıyordu, üst katta oturanlar panik halde aşağıya indi. İtfaiye kısa sürede söndürdü. Maddi zayiat olmuş, üst katta bir evin penceresi yanmış. İnşallah bir yaralı yoktur.” dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar