BIST9.716,77%-0,05
USD32.501%-0.20
EURO34,9336%0.23
ALTIN2.434,94%0.49
Yaşam

Büyükşen Cinayeti için akılalmaz soru! Türkiye özür dileyecek mi?

Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce Necla Büyükşen (54) ve eşi Metin Büyükşen'in (55) evlerinde pompalı tüfekle öldürüldüğü olayla ilgili yeniden başlatılan soruşturmada gizem çözüldü. Olayın başından beri suçlu görünen Büşra Büyükşen’in anlattıkları ise baştan sona doğru çıktı.

Abone OlGoogle News
17 Temmuz 2021 14:59

3 Eylül 2018’de saat 22.00 sıralarında, İsmil Mahallesi'ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kişi, kapısı açık olan Metin Büyükşen'e ait eve girdi. Şüpheli, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş etti. Saldırgan çiftin kızları Büşra Büyükşen'in (24) iddiasına göre, Büyükşen'e de tüfeğin dipçiğiyle vurdu.

Jandarmanın yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü çalışmalarda, katil zanlısına ulaşılamadı. Soruşturma kapsamında, saldırganların adresi karıştırması sonucu Büyükşen çiftinin öldürüldüğü yönünde bilgilere ulaşıldı. Bu iddia kapsamında gözaltında bulunan 25 şüpheli arasında bulunan Abdullah B. ve Esra T.'nin yapılan sorgulamada suçunu itiraf ettikleri öğrenildi 

Abdullah B. ve Esra T.'nin azmettirdiği kişilerin Büyükşen çiftinin komşusu yerine yanlış adrese gittikleri belirlendi. İfadelerin ardından cinayeti azmettirdiği öne sürülen Abdullah B. ve Esra T. saat 23.00 sıralarında adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Cinayete yardım ettikleri belirtilen Zeki O. ile kuzeni Mustafa O. da tutuklandı Katil veya katillerin ise arandığı öğrenildi.

BÜŞRA NE DEDİYSE DOĞRU ÇIKTI 

Özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tatbikatlar yaptırılan ve ekranda kendini anlatmak için sinir krizleri geçiren Büşra Büyükşen’in anlattıklarının hepsi doğru çıktı. 

Jasat ekiplerinin hazırladıkları raporda Büşra’nın anlattıkları ile bire bir uyan veriler dikkat çekti. Özellikle katilin ‘’Esra’’ sandığı ‘’Büşra’yı bilerek öldürmediği kesinleşti. 

Katilin anneyi sonradan vurduğu silahın Büşra’nın dediği gibi tutukluk yaptığı da ifadeler arasında yer aldı. Ayrıca swap raporlarının aynı pamuk üzerinden alındığı bu konuda da jandarma içinde soruşturma sürdüğü belirlendi.Sosyal medya’da bazı vatandaşlar ise Büşra Büyükşen’in suçsuz ve ifadelerinin doğru çıkmasından sonra ‘’Ey Türkiye Büşra’dan özür dileyecekmisiniz?’’ diye sordu

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar