BIST9.093,35%0,15
USD32.386%0.13
EURO35,0431%0.07
ALTIN2.326,68%0.27
Spor

Yılmaz Vural’dan Ali Koç’a bomba çağrı

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, Fenerbahçe'yi şampiyon yapabileceğini ve Ali Koç'un kendisini araması halinde onu ikna edebileceğini belirtti.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 17:54

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürerken deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural, Başkan Ali Koç'a göreve hazır olduğu yönünde mesaj gönderdi.

Sarı lacivertli kulübü çalıştırmak istediğini birçok kez dile getiren deneyimli hoca, teknik direktör arayışı içinde olan Ali Koç'a çağrıda bulundu. Bir YouTube kanalında açıklamalarda bulunan Vural, Fenerbahçe'yi şampiyon yapabileceğini ve Ali Koç'un kendisini araması halinde onu ikna edebileceğini belirtti.

İşte Vural'ın açıklamaları:

“Alman hoca istiyorlar, ben de yabancı sayılırım”

"Bu liglerde 35 seneyi tamamladım. 16 yaşından beri lisanslı futbolcu oldum. Eğitimse, Almanya'dan Alman hoca getirmek istiyorlar. Benim yaptığım eğitimi Almanya'da kaç tane hoca yapmıştır? Toplasan 5 kişi değildir. Tüm eğitimlerden geçmiş, 35 senede, 30 farklı takımla çalışmış, 800'e yakın maç idare etmiş bir antrenör olarak; deneyimse deneyim, yabancı dilse yabancı dil, Türkiye'yi tanımaksa 7 coğrafi bölgede birçok takımı çalıştırdım... Federasyonuydu, çalışanıydı, medyasıydı bu konuda her türlü soruya cevap verebilecek durumdayım Allah'a şükür.

“Ekibimizle göreve hazırız”

Ali Bey'e sesleniyorum. Biz hazırız, ben hatta düşünmüyor değilim yani, benimde arkadaşım, dostum yani. Bir arkadaşı dostu olarak ben ondan rica ediyorum. Bir yarım saat benimle konuşsun. Müsaade etsin de biz de futbol hakkında bir şeyler söyleyebilecek, konuşabilecek durumda olduğumuzu ifade edelim. Bu konuda çok iddialı konuşuyorum. Ben bu yeterliliğimle, bu eğitimimle, bu deneyimle çok iddialı bir şekilde yöneteceğimi düşünüyorum. Sıfır hatayla iş yapma garantisi veriyorum."

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar