BIST9.096,52%0,18
USD32.3866%0.13
EURO35,0475%0.09
ALTIN2.326,42%0.26
Siyaset

TSK’ya dil uzatmak CHP’de gelenek oldu! Alpay Özalan’dan Engin Altay’a çok sert tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, TBMM’de yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki (TSK) uzman çavuşlar ve astsubaylara hadsiz ve alçak ifadelerle dil uzatan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’a çok sert tepki gösterdi.

Abone OlGoogle News
16 Ocak 2021 20:46

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altında yapmış olduğu basın toplantısında kullandığı ifadelere ardı ardına tepkiler gelmeye devam ediyor.

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, “Uzman Çavuşlar ve Astsubaylar AK Parti’nin militanı oldu” ifadeleriyle skandal sözler sarf eden CHP'li Engin Altay’a AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'dan çok sert tepki geldi.

“CHP, HDP’nin militanı, İyi Parti ise onların takiyyeci ortağı”

Altay’a Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Özalan, “CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, şerefli ordumuzun kahramanlarına "Militan" demiş. Demirtaş'ı savunan CHP, vatan için can verenlere ise "Militan" diyerek saldırıyor. CHP HDP'nin militanı, İyi Parti ise onların takiyyeci ortağı oldu.” ifadelerini kullandı.

 

TSK’ya dil uzatan ilk CHP’li değil

TSK’ya dil uzatmak CHP’de gelenek oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz yılın kasım ayında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, katıldığı bir televizyon programında, “Öyle bir noktadayız ki Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar’a satılmış” skandalına imza atmıştı. Başarır’ın bu hadsiz ve alçak ifadeleri de başta devlet erkanı olmak üzere birçok kesimden tepki görmüştü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar