BIST9.716,77%-0,05
USD32.4907%-0.24
EURO34,9489%0.27
ALTIN2.431,53%0.34
Medya

Önce Somer Şef sonra Danilo Zanna: Mehmet Şef'e 'boşanma' mesajı

TV8 MasterChef'in sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna'nın 9 yıllık eşinden boşanacağının duyulmasının ardından, gözler jüri kadrosunda eşinden boşanmayan tek isim olan Mehmet Yalçınkaya'ya çevrildi...

Abone OlGoogle News
11 Ekim 2021 17:30

Ünlü İtalyan Şef ve Tv8'in sevilen yarışması MasterChef'in sempatik jüri üyesi Danilo Zanna'nın 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le ayrılık kararı aldıklarını açıklamasının ardından sosyal medyada ve magazin gündeminde 'MasterChef'te boşanma furyası' yorumları yapılmaya başlandı, zira  Masterchef'in diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu da 18 yılık eşinden kısa süre önce boşanmıştı. Televizyon programıyla bir anda yıldızı parlayan şeflerin 'şöhret' rüzgarına kapıldığı yönünde yorum yapan Hürriyet Kelebek yazarları Ömür Gedik, Onur Baştürk, Savaş Özbey ve Orkun Ün, programın diğer jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’ya "Ailene sıkı sıkı sarıl" mesajı verdi.

Tv8'in en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef'in sempatik tavırlarıyla kendisini izleyiciye sevdiren ve bazı filmlerde ufak rollerde yer alarak oyunculuk da yapan İtalyan şefi Danilo Zanna'nın eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanacağına yönelik haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkında aldatma gibi pek çok spekülatif iddianın gündeme geldiği Zanna'nın evliliğinin neden bittiği sorgulanırken, bir yandan da 'şöhretin getirdiği' bazı zorlukların evlilikleri bitirici etkisi de magazin camiasında gündeme getiriliyor.

Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. “Masterchef”in diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu da 18 yılık eşinden kısa süre önce boşanmıştı.

GÖZLER MEHMET ŞEF'E ÇEVRİLDİ

Masterchef yarışmasında sevilen şefi Somer Sivrioğlu'nun 18 yılık eşinden boşanmasının ardından Danilo Şef de boşanma kararı aldı. Gözler Masterchef'in babacan tavırları ile tanınan Mehmet Şef'e çevrildi.

SEBEP ALDATMA MI?

Bugüne dek eşine çok aşık olduğu izlenimi sosyal medyada hakim iken birden boşanma kararı alarak herkesi şaşırtan Danilo Zanna ile ilgili 'aldatma' iddiaları da gündeme geldi ancak ünlü şef bu iddiaları reddetti.

Kelebek yazarları jüri kadrosundaki ünlü şeflerden 'yuvası dağılmayan' tek ismin Mehmet Yalçınkaya olduğuna dikkat çekerek 'Ailene sıkı sıkı sarıl' mesajı verdi. İşte o yazarların dikkat çeken mesajları...

Ömür Gedik: Mehmet Yalçınkaya’ya tavsiyem tabii ki ailesine sıkı sıkıya sarılması olacaktır

Danilo’nun yıldızı yeni parlamadı ki! Uzun süredir ünlüydü zaten. Boşanmalar o kadar arttı ki bunu bir TV programı ile ünlü olmaya bağlamak çok da doğru gelmiyor bana. İki şefin art arda boşanması bir tesadüf olabilir. Mehmet Yalçınkaya’ya tavsiyem tabii ki ailesine sıkı sıkıya sarılması olacaktır.

ORKUN ÜN: BİZ ERKEKLER BÖYLE HATALAR YAPMAYA DAHA YATKINIZ

Mehmet Şef, Mehmet Şef, huuuu! Sen iyi ki varsın. Duruşuyla, efendiliğiyle o ekibin abisi Mehmet Şef. Merak ediyorum acaba “Somer n’apıyorsun dostum?”, “Danilo dur yapma evladım” falan diye tavsiyeler veriyor mudur ekip arkadaşlarına? Şöhretle boşanmanın bir ilgisi var mı sorusuna gelince... Acımasızca olacak belki ama evet var. Yüz kere bin kere evet, var! Belki ilişkileri yine çıkmaza girecekti, belki eşlerinden yine boşanacaklardı ama bu süreç ve bir anda gelen bu şöhret kesinlikle hızlandırdı ilişkilerinin bitmesini. Bu şefler, şu anda Türkiye’nin en çok tanınan isimleri.

Yalan yok, aynısı benim başıma gelse, ben de bu kadar ilgiye mazhar olsam, belki ben de boşanırım eşimden. Biz erkekler böyle hatalar yapmaya, sevgiyi çok hoyratça kullanmaya kadınlardan daha yatkınız çünkü.

Onur Baştürk:  TV yıldızı olmasıyla birlikte kanatlanan egolar...

TV yıldızı olunca özel hayatın değişmesi klişe geliyor bana ama demek ki gerçekten böyle oluyor. TV yıldızı olunca ilişkiler daha hızlı farklılaşabiliyor. Danilo’nun ilişkisinde tam ne oldu bilemem ama ipler öyle bir anda kopmamıştır. Önceden kopmaya başlamıştır. TV yıldızı olmasıyla birlikte kanatlanan egolar da ilişkinin daha hızlı sonlanmasına yol açmıştır.

SAVAŞ ÖZBEY: MEHMET ŞEF’İN AKLINA KURT DÜŞÜRMEYELİM

Türkçeyi çat pat konuşan sevimli damat, İstanbul’da tanışma, memleketler arası büyük aşk, Eyfel Kulesi’nde evlilik teklifi, kız isteme, tuzlu kahve, her iki ülkede de düğün...

Pek çok insan için masal gibiydi Danilo ile Tuğçe’nin hikâyesi. 9 sene sonra bitti. Somer Şef de geçen yıl ayrılmıştı eşinden. Tesadüf diyelim, tesadüf. Böylece ne boşananları suçlayalım ne de “Çember daralıyor, sıra sana gelecek” diye Mehmet Şef’in aklına kurt düşürelim.

DANİLO ZANNA BOŞANMA KARARI ALDIĞINI DUYURARAK ŞAŞIRTMIŞTI

MasterChef jürisi İtalyan şef Danilo Zanna, dokuz yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Zanna, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdığı ortaya çıktı.

Yıllar önce Türkiye'ye seyahate gelen İtalyan şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti. Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdığı ortaya çıktı.2012 yılında nikah masasına oturan çiftten üzücü haber geldi.

Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, yine Etiler'de ayrı bir eve taşındığı söyleniyor.

Çift, yayınladıkları gönderide, "Kamuoyuna duyuru... Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz." açıklamalarına yer verdi. Henüz boşanma davası açmayan ikili, temmuz ayında birlikte tatil yapmıştı.

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek, 1981 yılında dünyaya geldi. Aslen Giresunlu olan Demirbilek, yoga eğitmenidir. 2012 yılında dünya evine giren Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek'in bir çocuğu vardır. Zanna, verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik"

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar