BIST9.079,97%3,10
USD32.4752%0.40
EURO35,1640%0.42
ALTIN2.323,00%0.11
Medya

İsmail Balaban'dan 'Batuhan' açıklaması

Tv8 Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, kendisiyle aynı yarışmada mücadele eden Batuhan Karacakaya ile aynı projede yer almak istediğini duyurdu. Yakın arkadaşlar, İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.

Abone OlGoogle News
19 Temmuz 2021 10:33

Öğle saatlerinde geldikleri İstinyePark'ta alışverişin keyfini çıkaran İsmail Balaban ve Batuhan Karacakaya, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz verdiler.

"BERABER AYNI PROJEDE TEKRAR OLMAYI İSTERİM"

Yaklaşık altı aylık mücadele sonunda mutlu sona ulaşan İsmail Balaban, "Batuhan ile keyifli ve eğlenceli zaman geçiriyoruz. Beraber aynı projede tekrar olmayı isterim" dedi.

Adada da yan yana olan, birbirini destekleyen ve yakın dost olan Batuhan ve şampiyon İsmail Balaban yarışmadan sonra da sık sık bir araya geliyor.

Yarışma bittikten sonra, Alaçatı'da kendi aralarında yaptıkları bir partide oldukça eğlenen yakın ikilinin samimi ve neşeli anları sosyal medyaya da yansımıştı.

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Batuhan Karacakaya'nın yükselişi ise Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat gibi isimlerle birlikte rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi olmuştur.

İki sezon boyunca oynadığı bu dizide Batuhan Karacakaya, Ziyagil Ailesinin küçük oğlu Bülent Ziyagil karakterini canlandırmıştır. Ardından Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol almış ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana geldi.

Batuhan Karacakaya ayrıca sinema filmlerinde de rol almıştır. Aşk Tesadüfleri Sever filminde Mehmet Günsür 'ün çocukluğunu canlandırdı.

Ekranlardan bir süre uzak kalan genç oyuncu Batuhan Karacakaya, yaşadığı değişim ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Şimdilerde ise Diriliş Ertuğrul adlı dizi ile ekrana gelen Batuhan Karacakaya, Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan 'ın canlandırdığı Ertuğrul karakterinin kardeşi Dündar'ı oynadı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar