BIST9.716,77%-0,05
USD32.5489%0.04
EURO34,9232%-0.14
ALTIN2.441,27%0.21
Gündem

Gece bekçisinin ölümüne neden olan sürücüden şok sözler! 'Örnek bir vatandaşım'

İstanbul Küçükçekmece’de alkollü araç kullanıp uygulama noktasında durmayan ve çarptığı gece bekçisinin ölümüne neden olan Önder Çınar’ın yargılanmasına başlandı. Sanık Çınar, “Görevli memurlar kendilerini korumak adına hiçbir şey yapmamışlardır. Olaydan dolayı çok üzgünüm” dedi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Abone OlGoogle News
26 Kasım 2021 11:19

Küçükçekmece’de alkollü araç kullanıp uygulama noktasında durmayan ve çarptığı gece bekçisi Kansu Turan’ın (29) ölümüne, Kadir Aykutluğ’un (32) ise yaralanmasına neden olan Önder Çınar’ın (38) yargılanmasına başlandı. Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Önder Çınar ile taraf avukatları hazır bulundu. Duruşmaya hayatını kaybeden Kansu Turan’ın ailesi de katıldı.

“Örnek bir vatandaşım”

Duruşmada savunması sorulan Önder Çınar aileye başsağlığı dileyerek “Ben düzenli hayatı olan biriyim. Örnek bir vatandaşım. Kasıtlı olabilecek hiçbir durum yok. Benim olayım tamamen bir trafik kazasıdır. Bir kastım yoktur. Ben milliyetçi bir Türk vatandaşıyım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Herkesin başına gelebilecek bir trafik kazasıdır. Seyir halindeyken karanlıkta çarptım. Hiçbir işaret görmedim. Böyle bir olaya sebep olduğumdan dolayı üzgünüm. Hızım 100 ile 110 km arasındaydı. Geç bir saatti evime gidiyordum. Polis aracı görmedim, görseydim hızımı azaltırdım. Sol şeritteki aracı geçmek istediğim için kaza yaptım. Çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Direk ve menfeze çarparak durdum. Kazadan sonra araçtan indim. Sonra memurlar beni aldı. Kaçma gibi bir teşebbüsüm yok” şeklinde konuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar