BIST9.530,47%-0,18
USD32.5258%0.17
EURO34,8205%0.47
ALTIN2.478,13%0.64
Gündem

Kılıçdaroğlu'nun yalanı yine elinde patladı

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Burdur Karacaören'deki barajın tamamlanmadığını iddia eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanı yine elinde patladı. "İktidar niye yapsın ki? Her seferinde oy verirsen niye yapsın ki?" diyen Kılıçdaroğlu'nu yalanlayan çiftçiler barajın yapılmasının ardından daha verimli çalıştıklarını ifade etti.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 11:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Burdur Karacaören’deki barajın bitirilmediği" yalanını ortaya attı.

Milletin tercihini hedef aldı

Kılıçdaroğlu, "Tarım için önlem almak gerekiyor. Su için önlem almak gerekiyor. Tarlaların bir şekilde sulanması gerekiyor. Çifçinin bir şekliyle ürünü suyla buluşturması gerekiyor. Kim düşünecek bunu; iktidar sahipleri. İktidar sahipleri düşünüyor mu? Kesinlikle düşünmüyorlar. Kesinlikle ama bakın Burdur’a gittiğimizde değerli arkadaşlarım dediler ki ‘Karacaören Barajı var, yıllar yılı bize söz verdiler. Bucak ovasını sulayacak diye' yapmadılar. Niye yapsınlar? Her seferinde oy verirsen niye yapsınlar ki?" ifadelerini kullandı.

Çiftçilerden Kılıçdaroğlu'na yalanlama

Çiftçiler, Kılıçdaroğlu'nun bitirilmediğini söylediği barajla ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda, barajın tamamlandığını ve böylece çok daha iyi üretim yaptıklarını söylemişti.

Bir çiftçi baraj yapımına ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

Burası Burdur Bucak Kadem’li ovası, biber üreticisiyiz, çifçilik yapıyoruz. Sulama işine, yer altı sistemi Ulaş Barajı, Devlet Su İşleri’nin yönetmiş olduğu Ulaş Barajı’ndan kullanıyoruz. Rahatız, Allah’a şükür bir sıkıntımız yok.

Daha verimli çiftçilik yapıyoruz

Kartımızı okutuyoruz sularımızla suluyoruz. Damlama ile sulamak rahat, daha güzel. Önceki yani vahşi sulamadan daha iyi. Ulaş Barajımız yapıldıktan sonra, biz Bucak Ovası’nda daha düzgün çiftçilik daha verimli çiftçilik yapmaya başladık. Önce Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a, değerli Su İşlerine, Tarım Bakanlığımıza, Bucak Sulama Birliği’ne, ekiplerine teşekkür ederim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar