BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Gündem

Köylü kılığına girmişti: SİHA'lar nokta atışı vurdu!

Terör örgütü PKK'nın Kandil bölgesindeki sözde Hakurk Kampı sorumlusu Serhat Tendürek kod adlı Deniz Demir, hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi.

Abone OlGoogle News
21 Ocak 2021 11:02

Terör örgütü PKK'da sözde Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod isimli Deniz Demir istihbari operasyon ile hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi. Köylü kılığına giren teröristin SİHA'lardan kaçamadığı ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre yüzlerce teröristin silahlı eğitimlerinden sorumlu olan Demir, İHA ve SİHA'lar ile F-16'ları yanıltmak için Kandil bölgesinde bir bölgeden başka bir bölgeye geçiş yaparken sivil kıyafetlerle silahsız dolaşarak köylü görüntüsü veriyordu. Teröristin yine sivil kıyafetle arazi aracıyla hareket halindeyken öldürüldüğü ortaya çıktı.

NURETTİN DEMİRTAŞ AYRINTISI

Teröristin ölümünü iki yıl gizleyen PKK, Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş'la birlikte çektiği fotoğraflarını ölüm haberiyle birlikte yayımladı. Sözde Hakurk Eyalet sorumlusu teröristin Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş, PKK merkez komite üyesi ve 10 milyonluk kırmızı listede aranan Cemal Şerik ve HDP'li milletvekillerini Kandil'de ağırlayan "Ronahi Serhat" kod adlı Filiz Duman'la fotoğrafları da ortaya çıktı.

ÖRGÜT KONGRESİNDE KONUŞMA GÖRÜNTÜLERİ...

SİHA'lardan kaçamayan PKK'lı terörist Tendürek'in ayrıca Kandil'de bir örgüt kongresinde konuşma yaparken de fotoğrafları yayımlandı.

NE OLMUŞTU?

PKK terör örgütünün Kandil, Hakurk Kampında sözde sorumlulardan Deniz Demir MİT ve TSK'nın anlık istihbarata dayalı düzenlediği nokta hava harekâtıyla 5 korumasıyla birlikte öldürülmüştü. Serhat Tendürek kod adlı haine dair çıkan materyaller çok konuşulmuştu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar