BIST13.779,39%-0.14
USD47.7152%0,03
EURO55,1581 %0.39
ALTIN6.629,25 %-0.47
Gündem

Alkol içtikten sonra fenalaşıp, öldü

Eskişehir’de arkadaşlarıyla bir parkta alkol içtikten sonra yürüyerek evine giderken rahatsızlanıp yere yığılan Niyazi Akkurt (72), hayatını kaybetti.

Abone OlGoogle News
09 Ağustos 2026 22:59

Tepebaşı ilçesi Hacı Seyit Mahallesi Kartaltepe Sokak’ta 3 katlı binanın zemin katında oturan evli ve 2 çocuk babası Niyazi Akkurt, arkadaşlarıyla bir parkta buluşup alkol içti. Arkadaşlarının yanından ayrılan Akkurt, yürüyerek giderken evine 200 metre mesafede Adalet Ağaoğlu Sokak’ta fenalaşarak yere yığıldı. Yarı baygın haldeki Akkurt’a yardıma gelen çevredekiler, battaniye ile evin önüne taşıdı. Evin önüne geldiklerinde Akkurt’un hareketsiz olduğunu ve tepki vermediğini fark eden komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akkurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Belediye tabibi, Akkurt’un ölümünü şüpheli olarak değerlendirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akkurt’un cansız bedeni, otopsi için Eskişehir Şehir Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Akkurt’un ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar