BIST10.891,42%0,18
USD32.9477%35.7487
EURO35,7982%42.3152
ALTIN2.529,05%0.85
Gündem

Şener’den üyelere mesaj: Meslek eğitimi ve gelişimine önem verdik

İstanbul Şekerci Pastacı Helvacı Tatlıcı Ve Şekerli Mamuller Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aykut Şener, Ramazan Ayı münasebetiyle üyelere hitaben bir yazı kaleme aldı.

Abone OlGoogle News
20 Mart 2024 13:29

İstanbul Şekerci Pastacı Helvacı Tatlıcı Ve Şekerli Mamuller Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Aykut Şener görev yaptığı döneme ilişkin bir yazı kaleme aldı.

Başkan Şener “Meslek eğitiminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına önem verildi” ifadelerini kullandı üyelerin Ramazan Ayı’nı kutladı.

Sevgili Çalışkan Meslektaşlarım hepinizi sevgi saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Yönetim kurulumuz geçtiğimiz dönem içerisinde yasaların, mevzuatların ve önceki genel kurulumuzun verdiği görevleri yerine getirmiş,  mesleki konulardaki üye şikayet ve taleplerini anında değerlendirmeye alarak en kısa zamanda çözmeye gayret sarf etmiştir. Meslek eğitiminin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına önem verilmiştir. 

Kur artışı nedeniyle hammadde fiyatlarında fahiş zamlar uygulayan firmalar hakkında üst kuruluşlarımız ve Ticaret Bakanlığımıza gerekli bilgilendirme ve taleplerimiz iletilmiştir. 

Resmi merciler ve bağlı olduğumuz kuruluşlarca yapılması istenen görevler zamanında yerine getirdik.

Üst kuruluşlarımız, Zabıta müdürlükleri, Tarım Müdürlükleri, Kredi Kefalet Kooperatifleri ve İl – İlçe Belediyeleri ve Bakanlıklarla temaslarımızı arttırarak üyelerimizin sorun ve taleplerinin çözümü konusunda geyret sarfettik ve buna hız kesemden devam ediyoruz.

Devlet kurumlarıyla değerli esnafımız arasında köprü olmaya, bizlere vermiş olduğunuz sorumluluk bilinciyle hareket etmeye gayret ediyoruz.

Elektrik , Doğalgaz , Asgari Ücret artışı , Hammadde  fiyatlarındaki artış ve İş yeri kiralarımızın yükselmesi esnaflarımızı bir hayli zorlamaktadır. Esnafımız artan maliyetler karşısında ürünlere yapılması gereken zammı asgari oranda tutarak vatandaşlarımızı memnun ettiler. 

Esnafımızın haklarını korumak ve yararlanabilecekleri her türlü uygun kredi, uygun mal tedariki, teşvik ve devlet destekli yardımlar konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Esnafımızın Düğününde , Cenazesinde , Dükkan Açılışında , Hastalığında kısaca acı veya tatlı her zaman yanlarında olmaya devam ediyoruz.

Şahsım başkan olarak meslektaşlarımın acı ve tatlı günlerinde yanında olmaya çalıştık. Aynı zamanda Aksaray Kredi Kefalet Kooperatifi Denetim Kurulunda görev yaparak üyelerimize uygun faizli kredi imkanı sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz.

Sevgili meslektaşlarım; Mübarek Ramazan ayında tuttuğunuz oruçların ve ibadetlerin kabul olmasını ,hayırlısıyla bayrama sağlık, sıhhat içerisinde ulaşmamızı Rabbimden niyaz ederim. Hayırlı ve  bereketli işleriniz olsun.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar