BIST9.050,17%2,76
USD32.3191%0.08
EURO35,1059%0.10
ALTIN2.295,82%0.80
Gündem

İstanbul’da kar başladı, THY yolcuları uyardı! Uçuşu olanlar dikkat

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da başlayan ve bu geceden itibaren de etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu.

Abone OlGoogle News
21 Ocak 2022 19:32

Türk Hava Yolları (THY) olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarının iptal edildiğini belirterek yolculara seyahat öncesi uçuşlarının durumunu kontrol etmeleri uyarısında bulundu.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul'da başlayan ve bu geceden itibaren etkisini artırarak sürmesi beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu. THY'nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın için planlanan 49 uçuşu iptal edildi. THY, yolculara ise seyahat öncesi uçuşlarının durumunu kontrol etmeleri önerisinde bulundu.

“Kontrol edin”

Yahya Üstün sosyal paylaşım sitesi Twitter hebasından yaptığı açıklamada "İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz." ifadelerini kullandı.

49 uçuş iptal edildi

Öte yandan THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iniş ve kalkış yapılması planlanan 49 uçuş iptal edildi. Bunlardan Milano, Köln, Ercan ve Basel olmak üzere karşılıklı 8 uçuş, iç hatlarda ise 41 uçuş iptal edildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar