BIST9.524,59%-0,06
USD32.5505%0.07
EURO34,7354%0.15
ALTIN2.487,29%0.11
Aktüel

Haluk Levent'in gerçek soyadı tartışması: Sosyal medya karıştı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in soyadının Acil olması herkesin ağzını açık bıraktı. Sosyal medyada viral olan 'soyadı' tartışması... Çoğu hayranının Levent'in soyadının 'Acil' olduğunu bilmediği, bilenlerin de 'Açıl' olduğunu sandıkları ortaya çıktı..

Abone OlGoogle News
25 Ekim 2021 16:54

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yaptığı yardımlarla biliniyor. Şarkıcının sosyal medya hesabındaki "Acil" ibaresi ise de yaptığı yardımlarla ilgili sanılıyordu. Ancak oyuncunun gerçek soyadının "Acil" olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Özellikle sosyal medyadan kendisine ulaşan kişilere ve afet dönemlerinde yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Haluk Levent'in soyadıyla ilgili detay, duyanların ağzına açık bıraktı. Sosyal medyadaki bir kullanıcı tarafından dikkat çekilen olayda, ünlü şarkıcının sosyal medya hesabındaki "Acil" ibaresine vurgu yapıldı.

Levent'in sosyal medya hesaplarındaki ibareyi herkes yardımlarla ilgili sanıyordu ancak gerçek öyle çıkmadı.

Ünlü şarkıcının soyadının gerçekten Acil olduğu öğrenildi.

Hayranları bu detay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü şarkıcının Acil soyadını taşıdığı ise internet üzerinden yapılan aramalarda görüldü.

Oyuncunun biyografi kısmında doğum adının Haluk Acil olduğu bilgisine yer verilirken, kızının adı ve soyadı Ela Acil, kardeşininki de Berkant Acil olarak verildi.

Geçtiğimiz haftalarda, şarkıcılığının yanı sıra son yıllarda kurucusu olduğu yardım derneği AHBAP’la gündemden düşmeyen Haluk Levent, duyurduğu kötü haberlerle hayranları hüsrana uğradı.

Levent, gelecek yılın 26 Kasım gününden itibaren yurt dışına yerleşeceğini duyurdu.

Levent, artık müzik yapmak ve kendisine zaman ayırmak istediğini belirtti.

Ünlü şarkıcı ayrıca kurucusu olduğu AHBAP'taki üyeliğinin devam edeceğini ancak görevini başka birine teslim edeceğini de açıkladı.

Levent'in "Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana :)" tweetine kısa sürede 1500'ü aşkın yanıt geldi.

Hayranlarının yoğun tepkisi ve üzüntülü tweetleriyle karşılaşan Levent "Yorumlara üzülüyorum" deyip yeni bir açıklama yaptı.

Levent "Yıllardır hayalimdi yurtdışında sentezler yapmak. Bu nedenle biraz orda kalmak müzikal arayışlarda bulunmak istedim." dedi.

Türkiye'yi terk etmeyle ilgili sorulara Levent "Burası Vatanım! Terk etmem! Ama Haluk abinizi de anlayın ya" ifadelerini kullandı.

Yurt dışı fikrinin hayali olduğu dile getiren Levent "Hayallerinin peşinde koşan bir çocuk o. Bakın müzik direktörüm bile isyanda." dedi.

Hayranlarının tweetleri sonrası Levent, daha önce Okan Bayülgen'in programında yurt dışı planlarını dile getirdiği bir videoyu paylaştı.

Programda Levent "Müziğimi geliştirme planlarım var. Bu ülkemden gitmek değil. Açıkça söylemek gerekirse insan şunu istiyor: Dış dünyadaki bütün müzikleri araştırmak, bulmak, bir şeyler yapmak, bir karma felsefesi olarak demiyorum. bir proje içinde yer almak istiyorum." demişti.

"Gidebilirim de. Fiziki olarak gitmek..." diyen Levent "Buradaki çalışmalarımı bırakmadan, her gün koşturarak... Fiziki olarak orada oturabilirim." ifadelerini kullanmıştı.

Çıkan haberlerle ilgili konuşan Levent "Daha 1,5 yıl varken sokakta manavda benim Ahbap başkanlığını bıraktığım ve hangi gün gideceğim konuşuluyor." dedi. Yaşananları anlatan Levent "Hatta bir sponsor dahi arayıp bilgi istedi. Komik olduğu kadar acı bir gerçek!" ifadelerini kullandı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar