BIST9.722,09%0,80
USD32.5844%0.05
EURO34,9990%0.42
ALTIN2.421,75%-0.06
Aktüel

Haramidere’de hareketli anlar! Metrobüs rehin alındı

Haramidere metrobüs durağında madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahıs metrobüsü rehin aldı. Elindeki bıçakla kendisine zarar verdikten sonra kendini metrobüse kapatan şahıs polis ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmaların ardından gözaltına alındı.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2021 19:55

Haramidere metrobüs durağında iddiaya göre bir şahıs, Avcılar istikametinde ilerleyen bir metrobüsü rehin aldı. Özel harekat polisleri operasyon için hazır bekletilirken, şahıs zor da olsa ikna edilerek metrobüsten indirildi ve ambulansa alındı.

Haramidere metrobüs durağında rehine krizi yaşandı. Elindeki bıçakla kendisine zarar verdikten sonra kendini metrobüse kapatan şahıs polis ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışmaların ardından gözaltına alındı.

Kendine zarar verip metrobüsü rehin aldı

Olay, saat 19.30 sıralarında metrobüs hattının Haramidere durağında Avcılar istikametine seyreden metrobüste meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçta bulunan Ali K. isimli madde bağımlısı olduğu belirtilen şahıs, elindeki kesici aletle kendine zarar verdikten sonra içerisinde bulunduğu metrobüsü rehin aldı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Özel harekat polisleri de operasyon için hazır beklerken, Esenyurt Asayiş Büro ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çabalarının ardından kız arkadaşıyla kavga ettiği öğrenilen şahıs gözaltına alındı. Ambulansa bindirilen şahıs hastaneye götürüldü. Hastanedeki tedavisinin ardından şahsın emniyete götürülmesi bekleniyor.

Öte yandan yaşanan olay nedeniyle aksayan metrobüs seferlere ise normalde döndü.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar