BIST8.718,11%-1,25
USD32.3383%0.09
EURO35,1770%0.04
ALTIN2.245,15%0.07
Aktüel

Allah rızası için topluma faydalı işler yapıyor! Kadir Kestane'den takdir edilecek hareketler

Gaziantep Şahinbey Mavi Kent Oto Sanayi Abdulkadir Konukoğlu Camii İmam Hatibi Kadir Kestane, camideki görevleri dışında Allah rızası için topluma faydalı işler yaparak 7’den 70’e herkesin takdirini toplarken; yılın yirmi dört saati gece gündüz demeden ihtiyaç sahibi olanlara hizmet götürüyor.

Abone OlGoogle News
01 Temmuz 2022 16:10

Gaziantep Şahinbey Mavi kent oto sanayi Abdulkadir Konukoğlu camii imam hatibi Kadir kestane sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Camideki görevleri dışında birçok sosyal sorumluluk projelerine imza atan Kadir Kestane ihtiyaç sahiplerine odun kömür dağıtımından çocuklara, kadınlara, engellilere kadar toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele ediyor.

 

BAKKAL BORÇLARI ÖDENİYOR

Kendilerini hayır işlerine adayıp Allah rızası için çalışan Kadir Kestane, yoksul insanların yoğun olarak bulunduğu bir semtlere gidip  İhtiyaç sahibi olan toplumun her kesimine ulaşıp destek olmaya çalışıyoruz. Biz,hayırseverlerimizin desteğiyle  ile birlikte belirlediğimiz gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere her yıl yaklaşık  odun kömür gıda nakdi yardımı yapıyoruz. Hayırseverler, bu yardımları gördükten sonra bize ulaşarak zekatlarını bağışlıyorlar. Biz de bu bağışlarla bazı vatandaşların bakkal borçlarını kapatıyoruz. Faturası yüklü gelenlere de destek oluyoruz. Bazı hayırseverler market kartları dağıtıyor" dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar