BIST9.820,91%1,07
USD32.5837%0.14
EURO35,0552%0.24
ALTIN2.457,98%0.89
Yerel

İki kardeş trafikte tartışmada terör estirdi! O anlar kamerada… Polis ekipleri de oradan geçiyordu

Ankara’da iki kardeş, trafikte yaşadıkları tartışma esnasında yanlarındaki pompalı tüfek ve tabancayı çıkarıp, havaya ateş açtı. Kardeşler, o sırada oradan geçen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Abone OlGoogle News
28 Temmuz 2022 14:29

Ankara'da, trafikte çıkan tartışmada pompalı tüfek ve tabanca ile havaya ateş açan 2 kardeş gözaltına alındı. Olay, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tartışma sırasında havaya ateş açtılar

Etimesgut ilçesi Alsancak Mahallesi Hikmet Özer Caddesi'nde otomobille ilerleyen A.K.ve C.K. kardeşler, park halindeki kamyonetin sürücüsüne yolu kapattığı gerekçesiyle tepki gösterdi. İki kardeş ile kamyonet sürücüsü ve yanındakiler arasında tartışma çıktı. Bu sırada A.K. ve C.K. kardeşler, yanlarındaki pompalı tüfek ve tabancayı çıkarıp, havaya ateş açtı.

Oradan geçen ekipler müdahale etti

O sırada caddeden geçen Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, olaya müdahale etti. A.K. ve C.K. kardeşler gözaltına alındı.

O anlar kamerada

İki kardeşin silahlarla havaya ateş etmesi cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntüde, A.K. ve C.K.'nın tartıştıkları kişilerin üzerine doğru koşarken ateş ettikleri görüldü. Soruşturma sürdürülüyor. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar