BIST9.693,46%1,77
USD32.5884%0.18
EURO34,7811%0.27
ALTIN2.501,60%0.69
Yerel

Beton mikseri ile otomobil çarpıştı! Feci kazada araç hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var, bilanço artabilir

Bursa’da bir beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Kaza sonucu otomobildeki baba ile oğlu olay yerinde hayatını kaybetti, anne ile kızı ve beton mikserinin şoförü de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Abone OlGoogle News
20 Haziran 2022 13:18

Bursa'da bir beton mikseri ile 4 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu baba oğul hayatını kaybetti, biri mikser sürücüsü üç kişi yaralandı.

Kaza saat 11.00 sıralarında Bursa İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınlarında meydana geldi. .

İzmir yönündeki kazada beton mikseri ile otomobil çarpıştı. İçinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu otomobil çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına döndü. Beton mikseri de kaza sonrası orta refüje yan yattı.

Baba ile oğlu öldü, yaralıların da durumu ağır

Otomobil içinde sıkışan baba ile oğlu hayatını kaybederken, anne ile kızı 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan beton mikserinin sürücüsü de hastaneye kaldırıldı. Yaralıların Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Öte yandan olay yerine gelen AFAD ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan baba ile oğulun cansız bedenlerini çıkardı. Kazanın oluş şekli ve kazazedelerin kimlikleri hakkında da geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar