BIST9.495,88%-0,36
USD32.4958%0.08
EURO34,7507%0.27
ALTIN2.488,27%1.06
Yerel

Düşürünce paniklediler, geri dönüp çaldılar

İstanbul’da dün gece bağlanan motosikleti yerinden söken hırsızlar taşırken düşürdü. Panikleyip kaçan hırsızlar bir dakika sonra geri gelip motosikleti çalıp kayıplara karıştı.

Abone OlGoogle News
16 Haziran 2022 15:18

İstanbul Arnavutköy'de çaldıkları motosikleti taşırken düşüren 2 şüpheli, olay yerinden kaçtı. Bir dakika sonra geri gelen şüpheliler motosikleti alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Panikleyip uzaklaştılar, geri gelip çaldılar

İstiklal Mahallesi'nde dün gece saatlerinde Suriye uyruklu Hüseyin Muhammed kendisine ait motosikleti apartmanının önündeki demir korkuluklara bağladı. 2 şüpheli Muhammed'in hurdacılık yaparken kullandığı motosikleti bağladığı yerden sökerek çaldı. Hırsızların dakikalarca uğraşarak demir korkuluklardan çözdüğü motosikleti taşımaya çalıştığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Çaldıkları motosikleti taşırken düşüren şüpheliler panikle sokaktan uzaklaştı. Ancak bir dakika sonra tekrar gelen şüpheliler, yere düşürdükleri motosikleti çalarak kayıplara karıştı.

“Ek iş olarak akşamları hurdacılık yapıyordum”

Motosikletinin çalındığını fark ederek polise şikâyette bulunan Hüseyin Muhammet, Ben bu motosiklet ile çocuklarıma bakabilmek için hurdacılık yapıyordum. Dün sabah saatlerinde motosikleti çaldılar, bari kimliğimi geri getirsinler. Onu da motosiklette unutmuştum. Ben motosikleti bağladım, sabah kalktığımda kapıda göremedim. Sadece çocuklarımın geçimi için uğraşıyordum. 2 çocuğum var, 2 tane bekliyoruz. Normalde terzide çalışıyorum, ek iş olarak akşamları hurdacılık yapıyordum. Benim bakmakla yükümlü olduğum sakat kardeşim de var. Ona da bakmam gerekiyor. Sadece kimliğimi getirsinler, motoru da istemiyorum artık dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar