BIST9.079,97%3,10
USD32.3674%0.07
EURO34,9545%-0.18
ALTIN2.325,16%0.20
Yerel

Akaryakıt istasyonunda akılalmaz ‘görünmez’ kaza! Yakıt pompası takmak için eğilen çalışan…

Sakarya’da akaryakıt istasyonu çalışanı, otomobile yakıt pompası takmak için eğildiği sırada arkadan gelen ve şoförünün kendisini görmediği otomobilin çarpması sonucu iki araç arasında kalıp sıkıştı.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2022 16:43

Sakarya'da akaryakıt istasyonunda otomobile yakıt pompası takmak için eğilen çalışan, o sırada arkadan gelen bir otomobilin çarpmasıyla 2 aracın arasında kaldı. Kazada çalışan yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Akılalmaz ‘görünmez’ kaza

Kaza, Adapazarı ilçesi Güllük Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.Ö. isimli çalışan, yakıt almak için duran bir otomobilin arka tampondaki dolum noktasına pompayı yerleştirmek için eğildi. O esnada, arka kısımda bulunan dolum noktasına yaklaşan E.F. idaresindeki otomobil ise S.Ö.'ye çarptı. 2 otomobil arasında kalan çalışanı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

 

O anlar kamerada

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrasında yarılıyı hastaneye kaldırırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, çalışanın otomobilin altına eğilmesi, arka dolum noktasına yanaşan aracın çalışana ve otomobile çarpması, çalışanın yere düşmesi yer alıyor.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar