BIST9.915,62%2,05
USD32.4709%-0.20
EURO34,7206%-0.72
ALTIN2.436,05%-0.01
Yerel

Evine gelip kendisini bıçaklayan eski karısını öldürdü

Tekirdağ’da mahkemenin çocukların velayetini babaya vermesinin ardından eski eşinin evine gelen kadın tartışma yaşadığı eski eşini bıçakladı. Yaralanan adam bunun üzerine evindeki silahla eski karısını vurarak öldürdü.

Abone OlGoogle News
28 Nisan 2022 18:15

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde Erdinç Ospar (43), velayet nedeniyle tartıştığı eski eşi Ülkü Durmaz'ı (34) tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü. Durmaz tarafından bıçaklanarak yaralanan Ospar ise hastanede tedaviye alındı.

Velayet nedeniyle tartıştığı eski kocasını bıçakladı

Olay, Bahçelievler Mahallesi Yonca Sokak'taki dairede meydana geldi. Fabrika işçisi Erdinç Ospar ile Ülkü Durmaz bir süre önce boşanırken, mahkeme de 3 çocuğun velayetini babalarına verdi. Çocuklarını göremediğini öne süren Ülkü Durmaz, dün eski eşinin evine gitti. Ospar ile Durmaz, burada velayet nedeniyle tartışmaya başladı. Durmaz, yanında taşıdığı bıçakla Ospar'ı 2 yerinden bıçakladı. Ospar da evindeki tabancayı alarak, Durmaz'a 3 el ateş etti. İhbarla eve gelen sağlık ekipleri, yaralı Ospar ile Durmaz'ı ambulanslarla Lüleburgaz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sağlık durumu kritik olan Ülkü Durmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedaviye alınan Erdinç Ospar'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Adliyeye sevk edildi

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, velayet tartışmasında eski eşi Ülkü Durmaz'ı tabancayla 3 el ateş ederek öldüren Erdinç Ospar, bıçakla yaralanması nedeniyle hastanede tedavi gördükten sonra gözaltına alındı. Ospar, emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy ilçesinde adliyeye sevk edildi. Ospar'ın, ifadesinde; çocuklarının velayeti nedeniyle eski eşi ile tartışma yaşadığını, bıçaklanmasının ardından kendinden geçerek, silahla vurduğunu söylediği öğrenildi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar