BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Yerel

İstanbul’da kimyasal madde kamyonet kazaya karıştı! Kimyasal maddeler yola döküldü

İstanbul’da ayakkabı imalatında kullanılan kimyasal madde taşıyan kamyonetin karıştığı kaza nedeniyle aseton ve polycaptor adlı kimyasal maddeler yola döküldü.

Abone OlGoogle News
25 Nisan 2022 14:11

İstanbul Küçükçekmece'de toz şeker yüklü kamyon, ayakkabı imalatında kullanılan kimyasal madde taşıyan kamyonete çarpı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralanırken, aseton ve polycaptor adlı kimyasal maddeler yola döküldü. Yoldaki kimyasal maddelerin temizlenmesi için yol bir süre kapatıldı.

 

Yola savrulan varillerin içerisindeki kimyasal maddeler yola döküldü

TEM Küçükçekmece Mahmutbey gişeleri yönünde saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, 34 JC 4858 plakalı toz şeker yüklü kamyon, önünde giden 34 GT 5394 plakalı kimyasal madde taşıyan kamyonete arkadan çarptı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada kamyonet kasasından yola savrulan varillerin içerisindeki kimyasal maddeler de yola döküldü. Polis ve itfaiye ekipleri bölgede önlem aldı. Yapılan incelemede yola dökülen kimyasalların ayakkabı imalatında kullanılan aseton ve polycaptor olduğu belirledi. Ekipler yolda temizleme çalışması yaptı. Kaza ve sonrasındaki temizlik çalışması trafik yoğunluğuna neden oldu. 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar