BIST9.524,59%-0,06
USD32.6007%0.22
EURO34,8020%0.33
ALTIN2.499,28%0.60
Yerel

Suçüstü yapılmıştı… Uslanmıyorlar! Baba oğul bu kez de 300 kilogram etle yakalandı

Düzce’de geçtiğimiz ay tek tırnaklı hayvan keserken suçüstü yakalanan baba oğul, yine jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu bu kez de 300 kilogram tek tırnaklı hayvan etiyle yakalandı.

Abone OlGoogle News
02 Aralık 2021 14:57

Düzce'de geçtiğimiz ay tek tırnaklı hayvan keserken jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalanan baba oğul, bu kez de 300 kilo etle yakalandı.

Gölyaka ilçesine bağlı Kemeryanı köyünde yaşayan baba oğul A.D. ve A.D.'nin tek tırnakları hayvanları kesip, etlerini de piyasaya sürdüğünü tespit eden Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelilerin adresine operasyon düzenleyip, 193 bin TL de idari para cezası uygulamıştı.

 

300 kilogram tek tırnaklı hayvan eti bulundu

Yine şüphelilerin tek tırnakları hayvanları kestiği ihbarını alan ekipler, baba oğulun evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, evin alt katındaki soğuk hava deposunda yaklaşık 300 kilogram tek tırnaklı hayvana ait olduğu değerlendirilen et bulundu. Ayrıca evin bahçesinde ise yaklaşık 2 metrekare çukur kazıldığı, bu çukurun içerisine de yine tek tırnaklı hayvanların iç organları ve kemiklerinin atıldığı tespit edildi.

Gözaltına alınan baba oğul, Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar