BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10

Savaşlar sınırları değiştirecek! Hazırlıklı olalım!

Şevki Yılmaz

Abone OlGoogle News
15 Aralık 2023 10:25

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Allah’ımıza savaş açanların başında gelen İzrail’e, Kudüs-ü Şerifimizi ve Mukaddes Filistin topraklarını İşgal ettirebilmek için başta İngiliz Tilkisi olmak üzere tüm Emperyalist Haçlı Devletleri, Birinci ve İkinci Cihan Savaşları sonunda parçalattıkları Osmanlı Cihan Devleti’nin 24 Milyon metre karelik toprakları üzerinde kontrollerindeki suni devletçikleri oluşturmak için kanlı elleri, kirli kalemleriyle sorunlu problemli ve sınırlarını kendilerinin belirlediği bir dünya haritası çizmiştiler!

Nahçıvan, Kırım, Kıbrıs, 12 Adalar, Keşmir, Musul ve Kerkük gibi bölgeleri komşu ülkeleri arasında kavgaları devam ettirmek için sorunlu bölgelere dönüştürmüşlerdi! Şimdi ise “Böl! Parçala! Yut!” taktiğiyle devletçiklerle böldükleri halkı Müslüman ülkecikleri ırkçılık, mezhepçik ve particilik bıçaklarıyla parçalayarak tek tek yutma planlarını uyguluyorlar! Doğu Türkistan, Afganistan, Irak, Suriye ve Mısır’da ve Libya’da başarılı oldukları bu planın en ağırını Filistin üzerinde uyguluyorlar!

Kahraman Filistinlilerin kahramanca direnişlerini kırıp Gazze ve diğer Filistin topraklarını işgalde muvaffak olurlarsa içinde Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’nin de olduğu Fas’tan Afganistan’a kadar halkı Müslüman tam 21 Ülkeyi İşgal ederek beş bin yıllık hayalleri olan “Yeni Dünya Düzeni!(Dümeni!)” Siyonist İdeallerini “İsrail İmparatorluğunu!” ilan ederek gerçekleştirmek için Üçüncü Cihan Harbini başlatmak istiyorlar!

Bu büyük tehlikeyi sezebilen, akleden, feraset, basiret, hikmet ve zerre iman ve vicdan sahibi herkes; Filistin’in bebekleriyle, çocuklarıyla, hanımlarıyla, erkekleriyle, genciyle ve ihtiyarıyla canları pahasına devam ettirdiği İmani ve İslami İstiklal Mücadelesine; İktidar ve Muhalefet, Tarikat ve Cemaat, Mezhep, Irk ve Din ayırımı yapmadan bütün gücümüzle Maddi ve Manevi destek vermek zorunda olduğumuzun kaçınılmaz bir hakikat olduğunu görmektedir!

Aksi halde Filistin düşerse başta Türkiye’miz olmak üzere tüm bu ülkeler sorumludur!

Ve hepimiz Allah’ımıza; Şehidlerin, Gazilerin ve Muhacirlerin hesabını vermek zorunda kalacağız!

Ve Filistinli kahramanlar başaramazsa ülkemizle beraber tüm halkı Müslüman ülkeler olarakyeniden bir İstiklal Savaşı yapmak mecburiyetinde kalacağız!

Halep, Kabil, Bağdat, Bingazi, Trablusgarp ve şimdi de Gazze facialarını şehirlerimizde de yaşamamız kaçınılmaz bir gerçektir!

Allah’ımız korusun! Düşmanlarımız Siyon, Yahudi ve Emperyalist Haçlı Devletleri savaşlarla sınırlarımızı değiştirmeden ve bir- leş olmadan birleşelim! Kaynaşalım! Irkçılık, Particik ve Mezhepçilik kavgalarını terk ederek Müslüman Ümmet ruhuyla ve İnancıyla kucaklaşalım!

Ve İlimle, İktisadla ve Savaş Sanayisiyle Hakk ve Adalet temellerine dayalı güçlü bir Türkiye Devletini oluşturmak için hep beraber çalışalım!

Unutmayalım ki; Bir zamanlar Anadolu’muzdan, Balkanlara, Afrika’sından Hicaz Bölgelerine kadar sınırları olan ve Dünya’ya Hakk ve Adaletle hükmeden bir Osmanlı Cihan Devletimiz vardı! İçimizdeki Masonik Sebataist dönmelerin dış düşmanlarla birleşerek Bizans entrikası oyunlarıyla Meclis’te oylamayla yıktıkları devletimizin varisi 815 bin metrekareye sıkıştırılmış Türkiye’yi hep birlikte ayağa kaldırarak Maddi ve Manevi sahada Süper güç bir Devlete dönüştürmek hepimizin İmani, İnsani ve Vicdani görevidir!

Gelin! Düşmanlar sınırlarımızı değiştirmeden ilk etapta Anamızın sütü gibi hakkımız olan Kıbrıs’ı, 12 Adaları, Kerkük’ü, Musul’u, Batı Trakya’yı vs… içine alan sınırlara ulaştıracak Türkiye’mizi Hakk, Adalet ve güzel Ahlak temelleri üzerine yeniden inşa edelim. Bunun için olmazsa olmaz ilk şart olan milli savunma sanayimizi güçlendirmek için faizsiz ticarete dayanan ve haksız zulüm vergileriyle değil üretime dayalı milli ekonomimizi yeniden hayata geçirelim! İsrafın ve lüks yaşantının her çeşidini terk ederek bereketin, bolluğun ve helal kazanmanın ve helal tüketmenin yollarını açalım!

Maddi ve Manevi sahalarda alacağımız Milli Seferberlik tedbirleriyle Allah’ımız, Ülkemizi, Müslüman Ülkeleri ve tüm insanlığı bu büyük savaştan uzak eylesin! Ve Canlarımızı, Namuslarımızı, Nesillerimizi ve tüm Vatanlarımızı dahili ve harici düşmanlarımızın gavurca ve kahpece saldırılarından muhafaza buyursun! Amiin.

Nefsimizde, neslimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mukaddes Mescid-i Aksa’mızın, Filistin’imizin, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

Akit TV köşe yazarı