BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10

Nadide bir nesil yetiştirilmeden…!

Şevki Yılmaz

Abone OlGoogle News
24 Kasım 2023 10:52

Allah’ımızın izni ve yardımıyla Siyonist İzrail ve işbirlikçi tüm emperyalist devletlere karşı direnen Filistin Halkının başarısının temellinde Hamas İktidarının “İman, İslam, İlim, İhlas, Namaz, Cihad ve güzel Ahlak Nesli!” yetiştirmesi gerçeği vardır!

Arab kavmi oldukları için değil İman ve İslam Ümmeti oldukları için korkusuzca ve yiğitçe severek şehadete koşuyorlar! Küçük çocukları bile bizlerden cesur ve yiğit!

Zaferlerin Türkçülükle, Kürkçülükle, Arabçılıkla, Persçilikle yani Kavmiyetçilikle hiçbir ilgisi yoktur! Filistin Batı Şeria’da ki Arab kavmiyetçi örgütler nerede? Hain Abbas yönetimi ve El Fetih ekibi nerede? Mısır, Ürdün ve Suudi Arab Devletlerinin yöneticileri nerede? Sloganlar ülkesi güya İzrail ’in korkulu rüyası İran ve taraftarları nerede? Hepsi İzrail saldırıları karşısında süt dökmüş kediye döndüler! Yöneticilerin bir kısmı ise Siyon-Haç ittifakının tam bir av köpeği!

Filistin’de savaş yok! Tam bir asırlık işgal, tam bir insanlık dramı, bebek çocuk, kadın, hasta ve yaşlı ayırmadan tam bir insan katliamı var ve tam bir mazlumların çığlığı feryadı ve ahlarla dolu bedduaları var! Ama başta halkı Müslüman olan İslam’a İsyan Âlemiyle beraber tüm insanlık âlemi suskun, sessiz, gülecek ve eğlenecek kadar ruhsuz ve vicdansız!

Başta halkı Müslüman ülkelerde ve tüm dünyada eğlence yerleri tıka basa dolu! İçimizdeki beyinsizler yüzünden Allah’ın ansızın göndereceği belaları, afetleri ve feryad edecekleri ağlama günlerini bekliyorlar!

Bütün bu ihanet ve gafletlere rağmen yurtları ve şehirleri harabeye çevrilen Kahraman Filistin halkı direnişte! “Hapsedilmem Halvet, sürgün edilmem Hicret, öldürülmem ise Şehadettir!” imanıyla korkmadan, yılmadan ve yorulmadan Mukaddes Beldelerin Muhafazası için Cihad nöbetine devam ediyorlar!

Ülkemizin tüm halkları, STK’lar, tarikatlar, muhalefet partileri ve iktidarımız Filistin’den ve direniş kahramanlarından ders çıkarmalı ve geleceğimizin felaket olmaması için maddi ve manevi tedbirler almalıdır! İman, İslam ve İlim ışığında, ümmet ruhuna sahib bir nesil yetiştirilmeden hiçbir sahada zafer asla gerçekleşemez! Türkçülük, Kürtçülük gibi bölücü ve parçalayıcı Hamasi nutuklarla değil, iman ve İslam ışığında ümmet ruhunda din ve vatansever nesli yetiştirmek için meşgul olmalıyız!

Din ve vatansever ehil muallimlerle milli bir eğitim ve öğretim seferberliği ne zaman ilan edeceğiz?!

Hepimize; dünyayı sevdirip ahireti unutturan seküler, lâ dini (Din dışı), Kapitalizmve Materyalizm gibi içi şirk dolu şeytani yolları acele ne zaman terk edeceğiz?

Her sahada tüm zaferlerin ırkla değil imanla, İslam’la, ilimle, iktisadla ve milli bir siyaset ve savunma sanayiyle elde edileceğini bilecek bir nadide nesil seferberliği ne zaman başlatacağız?

Siyon-Haç devletleri kanlı tarihiyle ve katil ve haydut kovboy dedeleriyle övünen nesil yetiştirirken; şanlı tarihinden ve kahraman ecdadından utanç duyan batı hayranı, gâvur aşığı modaperest nesiller yetiştirme gaflet ve ihanetini ne zaman terk edeceğiz?

Düşman bombaları altında bile Allah’ımıza saygı ve saygı duruşu, yakarış, yalvarış ve teşekkür manasında olan NAMAZ’ı terk etmeyen ecdadın torunlarını namaz, zekât ve şehadet sevdalısı olması için manevi eğitimi ne zaman artıracağız?

Okullarımıza Cuma Tatilini sağlayarak dinin, ailenin ve devletin direği namazı ayağa kaldırmaya ve “Mekteblerinde Namaz ve Şehadet dersi olan bir Milletin esareti yoktur!” şuuruyla nesiller yetiştirmeye ne zaman başlayacağız? Irak ve Suriye gibi din, devlet ve vatan elden gidince mi?

Asımın neslini yetiştirmek için bu milli seferberliği Vakfımıza bağlı Nadide Okullarımızda devam ettirmeye çalışıyoruz elhamdülillah! Her sene bizzat Camilerde kutladığımız 5. sınıfta okuyan talebelerimizin “On yaşındayım Namaza başlıyorum! Ve Namazsız asla!” programı için bugün bu yazıyı yazmadan evvel öğle namazında İzmit Merkez Fevziye Camiindeydik!
Nesillerimize Namazı sevdirmede örnek bir çalışma. Okullarımızın yöneticilerini, çalışanlarını, talebelerini ve velilerini teşekkürlerimizle tebrik ediyoruz! Tüm devlet okullarımızda Din Kültürü derslerimizde uygulamalı bir şekilde Camilerimizde gerçekleştirebilecekleri bu model çalışmanın yaygınlaşmasını ümid ediyoruz.

Filistin’de bombalar altında Şehid olan gençleri kıskanırken alkol, eroin, esrar, fuhuş, faiz ve moda bağımlısı gençlerimize acıyoruz! Üzülüyoruz!
Onların iman, ilim, güzel ahlak ve camiye bağımlı birer Allah ve Resul aşığı bir gençlik yetişmeleri için gece gündüz çalıştıklarına şahid olduğumuz muhterem Milli Eğitim Bakanımızı ve cefakâr ekibini tebrik ediyoruz!

Hiçbir kişi ve kurumun kınamalarına ve saldırılarına aldırış etmeden başlattıkları yeniden tam Milli bir Eğitimi gerçekleştireceklerine eminiz!
Allah’ımız “Asımın beklenen Neslini!” yetiştirmede daim yar ve yardımcıları olsun! Amiin.

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun. Selam, sevgi ve duayla…

Şevki Yılmaz

Akit TV köşe yazarı