BIST9.722,09%0,80
USD32.5711%0.01
EURO34,8878%0.10
ALTIN2.426,89%0.15

Asıl onur LGBT'nin karşısında durmaktır!

ArzuErdoğral

Abone OlGoogle News
02 Temmuz 2020 15:24

Bu bir tercih değil yaratıcıya ve insan fıtratına karşı açılan savaştır.

Gelecek nesilleri yok etme projesidir.

LGBT’yi yaygınlaştırmak için küresel güçler, dünya genelinde büyük bir lobi oluşturup birçok kuruluşu Soros Vakfı aracılığı ile maddi ve manevi olarak desteklemektedir.

Yahudi asıllı Amerikalı milyarder George Soros’un Açık Toplum Vakfı’da ülkemizde LGBT’ye destekleriyle biliniyor.

Eşcinselliği gündemde tutarak toplumda normalleştirme çabaları kapsamında siyasetçisinden medyaya, teknolojiden giyime ve yayınevlerine kadar birçok sektör kullanılıyor.

LGBT amblemleri taşıyan çanta, telefon kılıfı gibi ürünleri ise artık rahatlıkla piyasaya sürüyorlar.

Gökkuşağı renkleri, mağdur edebiyatı, masumluk,hoşgörü, aşk gibi argümanları kullanarak çocuklara kadar etkilemek için uğraş veren bu kitle, sapkınlığı insanlara hak ve özgürlük olarak pazarlıyor.

Aslında insan haklarıyla uzaktan yakından ilişkilerinin olmadığına mazlum coğrafyalar en büyük şahittir.

Geleceği inşa etmek için yaygınlaştırılan LGBT’ninmeşrulaştırma girişimlerine karşı toplum olarak bilinçlenmemiz ve çocuklarımızı bu tuzaktan korumamız gerekiyor.

Eşcinsellik insan doğasına aykırı olmakla birlikte biyolojik veya psikolojik rahatsızlıklardan kaynaklanan ve tedavisi mümkün olan sapkın bir cinsel yönelimdir.

LGBT bir kimlik kabul edilemez.

Eşcinsel evlilikler onaylanamaz.

İnsan neslini tehdit eden bu sapkınlık aileyi ve toplum yapısını bozmaktadır.

Sağlıklı nesillerin yetişmesini engelleyen eşcinselliğin bir insan hakkı olduğu yalanına inanmamak ve bu yönde oluşturulan baskıya asla boyun eğmemek mücadele açısından büyük önem taşıyor.

Hiç kimse sapkınlığı yayma, normalleştirme hakkına sahip değil.

LGBT bireyler de tedavi ve rehabilite olabileceklerine inanmalıdır.

İslam ile birlikte bazı Yahudi mezheplerin dışında Musevilikte ve Hristiyanlıkta da eşcinsellik sapkınlık olarak tanımlanmaktadır.

LGBT haklarını bahane ederek toplumda ayrışmalar meydana getirerek yönetilebilir bir kitle hedefleyenler özellikle son dönemlerde Türkiye’de de yoğun bir şekilde lobi faaliyetleri yürütüyor.

Ülkemizde LGBT derneklerine, uluslararası fonlardan büyük miktarlarda para aktarıldığı ifade edilirken devletimizin de bakanlıkları devreye sokarak bu konuda çok ciddi çalışmalar yapması şart.

Elbette CumhurbaşkanıErdoğan’ın vurguladığı gibi halkın lanetlediği hiçbir yanlışın bu ülkede kök salma ihtimali yoktur. Türkiye milli ve manevi yapısını hedef alan saldırılara karşı da mücadele edecek güce de sahiptir. Milletimiz gerekli tavrı da gösterecektir.

Sonuçta bu millet asıl onurun ne olduğunu çok iyi bilmektedir.

ArzuErdoğral

Akit TV köşe yazarı