BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10

Multiverse

Abdurrahman Dilipak

Abone OlGoogle News
24 Ağustos 2022 11:02

Madem insan Tanrı oluyor, bana kalırsa cinlerin kendilerini Tanrı gibi göstermeleri daha kolay. En azından bizim görmediğimiz bir bedene sahipler ve her şekilde görünebiliyorlar. Öte yandan, bizim damarlarımızda dolaşabiliyor, aklımızdakileri çalabiliyorlar.

Hele bir de NEOM Projeleri var ki, daha onu da konuşacağız! Yani onlar bizden önce kendi Tanrılıklarını ilan etmeleri, bu akılsızlara “akıllıca” (!) görülen bir ihtimal!?

Zaten bana sorarsanız bu kirli ilişkiler ağı içinde “Baş Tanrı” Şeytan! MetaVersenin patronu o!

Biz ins ve cin’nin de Şeytanı olduğunu biliyoruz.

Yeryüzünde işleri düzene koysunlar insanları bu yeni duruma göre hazırlasınlar diye, Klaus Martin Schwab, Bill Gates, Elon Musk, Tedros Adhonam Ghebreyesus, Biden, Kamala Harris gibi birilerini temsilcisi olarak görevlendiriyor. Başka dostları da var tabii. Zaten dünyada insanların çoğu onun peşine düşmüştü.

Bu durumda yeni duruma göre sadece “1” tane “MetaVerse” yok, “MultiVerse” olacak. Madem ŞeytanTanrıyı tedavülden kaldırabiliyor, yarın birileri de Şeytanı tedavülden kaldırabilir. O zaman Tanrılararası savaşa hazır olun!

Hem zaten insanlar kendi aralarında yarın farklı Tanrıların peşine takılabilir. Türklerin Tengrisi ile Arapların Tanrısı aynı Tanrı mı olacak! Her büyük melek kendi dünyasını kendisi inşa etmek isterse ne olacak. Cinler desen, kimi Dünya’yı isteyecek, kimi Ay’ı. Kimi Şira’yı isteyecek, kimi Tarık’ı.

Bakın haber veriyorum yerde ve gökte fitne ve fesat çıkacak. Bunlar hayvanları öldürüp ekinleri talan edecekler. Fıtratı bozacaklar, hem de bir yalan uğruna!

Kim hangi Tanrının peşine takılacak. Tamam ülkeleri kaldıracaklar da, Tanrılar arası savaşı nasıl durduracaklar. Şimdi bir tane cehennem var, yarın her Tanrı kendi cehennemini inşa edecek, al sana Tanrı sayısı kadar çok Gulak Takımadaları, Belene kampı, Guantanamo!

Belki Tanrılar “Birleşmiş Tanrılar Konseyi” kurarlar.

Eski Tanrılar yeni Tanrılık iddialarını önlemek için bir Güvenlik Konseyi kurarlar.

Tanrılar bilmiyorlar mı, bu “insanoğlu ile başetmek kolay değil”. Adamlar “Tanrım beni baştan yarat” diye şarkılar bile yazdılar. Tanrılar insanları ve cinleri “reset”leyip, yeni bir nesil yaratmayı (!) düşünemezler mi! Ya da Bio Hackerler tanrısal sistemi hackleyip, bütün işler altüst edip, yeni bir senaryo yazıp, siber bir darbe ile yeniden işleri eski haline döndürmek isteyemezler mi!

Saçmalamak serbest, nasıl olsa zaten saçmasapan bir dünyayı Şeytan esir almış, tüm dünyada abuk-subuk şeyler oluyor.

Madem “yapay zeka”dan sonra “yapay bilinç” de üretildi. O zaman yapay zeka ve yapay bilinç, bu tehlikeli ve saçma gidişe dur demek için yeni bir çözüm üretmeye kalkarsa ne olacak!

Bugün paralel devleti konuşuyoruz, yakında “paralel evren”i konuşacağız, daha sonra paralel evrenler, paralel zaman, paralel dünya neden olmasın.

Anlattıklarım size saçma gelebilir, ama unutmayın ki bugün dünyada olan olaylar, yaşadığımız süreçten daha mantıklı değil.

Aslında adım adım böyle bir saçmalığa sürükleniyoruz. Pandemi yalanı, iklim yalanı, MetaVerse, TransHumanizm, Starlink, 5G, Humanoidler, Siborg, NeuraLing, LucidDream, Astral seyahat, LGBT, İstanbul Sözleşmesi, Lanzarotte gibi şeyler aslında böyle bir dünyaya giden yollardaki işaret taşlarıdır.

Şeytanın ve ona yardım ve yataklık edenlere, onun dostlarına HAYIR diyecek, akıl, iman sahibi insanlar aranıyor.

Ama onlar din, ahlak, gelenek ve biyolojik cinsiyetinden bağımsız BİREY’lere dönüştürmek istiyorlar insanları.

Ve onları atomize ederek birbirlerine karşı kışkırtarak, onlardan kurtulmak istiyorlar.

Sanal alemde, artırılmış gerçeklik büyüsü ile neler yapmıyorlar ki. Bu şekilde isterlerse gökten sanal olarak Mesih’i bile indirebilirler görsel bir şov şeklinde. “Matrix cehenneminde yeniden canlanan Firavun dünyaya geri dönmüş” diye bir şey duyarsanız, o da mümkün bu alemde..

Çocuklarınıza sahip çıkın. Ey Musa (sav) asanı da al gel Hızır (as) yoldaşın olsun!

Bu büyücülerin sihirlerinden kurtulmak için asana muhtacız.

Ebu Cehil öldü diyorlar, Ebu Cehil hortladı kıtalar dolaşıyor.. Biz ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz, fitne zamanıdır.

Sakın şunlardan olmayalım: Esirgeyen bağışlayan Allah’ın adıyla (Para, mal, makam gibi ihtirasla istediği heva ve hevesleri uğruna) “Nefsin arzularını İlahedinen, (Ona göre hüküm veren) Allah’ın (her şeyi, görüp, duyup, bildiğini bilmesine rağmen sapmayı tercih ettiği için) kendini saptırdığı, kulağını ve kalbini mühürlediği, gözüne de perde çektiği kimseyi bir tasavvur et! Allah’tan sonra onu kim yola getirecek? Düşünmüyor musunuz?” (Câsiye 23)

Ya Rab bize Hakkı Hak, batılı batıl göster, Hak’da toplanmamızı nasib et. Bizi nimet verdiklerinin yoluna ilet, gazaba uğrayanların değil. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl, bizim ellerimizle cezalandır zalimleri ve bizim ellerimizle yardım et mazlumlara.

Bu zalimler, fasıklar, kafirler ve münafıklar topluluğu, İlahlık ve Rablik taslıyorlar.

Onların şerrinden bizi koru. Bir tane Metaverseleri yok, yarın insanlar tanrı olunca, yüzlerce, binlerce tanrı edindikleri hasta nefsiler birbiri ile savaşacaklar. Şeytanın dostu yoktur. O fıtratı bozmak ve ademoğullarından intikam almak istiyor. Ve insanların çoğu onun, “yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat” yalanlarına kanıyor ve onun peşinde gidiyor.

Pandemi sürecinde bunu bütün çıplaklığı ile görmedik mi! Sağlık diye hastalığı ve ölümü satın aldı insancıklar! Bir yalan uğruna cennet hayali ile insancıklar kendi cehennemlerine kendi sırtlarında odun taşıyorlar. Biz kendi sırtımızda, kendi cennetine tuğla taşıyanlardan olalım inşallah.

Selâm ve dua ile.

Abdurrahman Dilipak

Akit TV köşe yazarı