BIST9.079,97%3,10
USD32.3465%0.16
EURO35,1104%0.11
ALTIN2.307,50%1.32
Yaşam

“Araç Dezenfeksiyon Tünelini”

Kırıkkale Belediyesi artan koronavirüs vakalarını önleme kapsamında “Araç Dezenfeksiyon Tünelini” yeniden hayata geçirdi.

Abone OlGoogle News
08 Mart 2021 10:39

Kırıkkale Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde kurulu bulunan Araç Dezenfekte Tüneli, vatandaşların ücretsiz şekilde yararlanabilmeleri için tekrar faaliyete geçirildi. Hizmete sunulan dezenfeksiyon tünelinde bütün vatandaşlarımız araçlarını ücretsiz şekilde dezenfekte ettirebilecekler.

TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Kırıkkale Belediyesi, şehir genelinde koronavirüse karşı başlattığı temizlik ve ilaçlama çalışmalarına devam ederken bir taraftan da vatandaşların kullanımında olan araçlarını ücretsiz şekilde dezenfekte ediyor. Tünel otomatik sensörler aracılığı ile devreye giriyor ve İçerisine giren araçları özel solüsyon buharı salgılayarak, aracın her yanını dezenfekte ediyor. Solüsyon buharının insan sağlığına hiçbir zararlı etkisi bulunmuyor.

RİSK SEVİYEMİZİ DÜŞÜRMELİYİZ

Kırıkkale'nin yüksek riskli bölge seviyesinde olduğunu tedbirlere tüm vatandaşların uyması gerektiğini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediye olarak şehir genelinde temizlik ve dezenfekteye önem verdiklerini belirterek "Halkımızın koronavirüsten en az şekilde etkilenmesi için büyük mücadele etmekteyiz. Halkımızın sağlığı için biz üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Tedbirlere uyarak şehrimizi Turuncu olan riskli yüksek riskli seviyesinden Kırmızı renkli iller seviyesine indiririz" dedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar