BIST9.716,77%-0,05
USD32.4909%-0.23
EURO34,9335%0.23
ALTIN2.436,73%0.56
Yaşam

Kedi besleyenlere alınacak hediyeler? Kedi sahibine alınabilir 10 ürün

Evinde kedi besleyen yakınlarımıza hangi hediyeleri alabiliriz? Kedi besleyenlere alınacak hediyeler neler? gibi soruların cevabını sizler için derledik. İşte Kedi sahiplerine alınabilecek 10 ürün

Abone OlGoogle News
20 Ocak 2021 17:10

Evinde kedi besleyen arkadaşınıza, dostunuza alınabilecek hediyeler aklınıza gelmiyorsa hemen bu küçük ama ince düşünceli hediyeleri alabilirsiniz. Özellikle koronavirüsten ötürü oluşan pandemi sürecinde evlere kapandığımız bu dönemde, hem kedi sahiplerine hemde onların minik dostu olan kedilere güzel bir hediye alıp mutlu edebilirsiniz. İşte Kedi sahiplerine alınabilecek hediyeler:

  • Lazer kedi oyuncağı
  • - Kedi modelli kupa bardak
  • - Kedi desenli kulaklık
  • - Kedi yatağı
  • Kanguru keseli sweatshirt
  • - Kedi modelli kurabiye kabı
  • Kedi yüzlü kış maskesi
  • Kuru mama / Yaş mama
  • - Kedi desenli eldivenler
  • - Kedi işlemeli paspas

1. Lazer kedi oyuncağı 

Özellikle oyuncu bir kediye sahip arkadaşınız varsa, bu hediye tam sizlik. Kediler lazeri kovalamaya bayılırlar. İnternette benzer videolarına rastladığımız kedilerin lazeri kovaladığı komik görüntüler oldukça tutuluyor. Kedi için lazer alırsanız, kedinin düz duvara bile tırmandığını görebilirsiniz.

2. Kedi modelli kupa bardak

 

Kedi sahiplerine alabileceğiniz bir diğer hediye ise kedi kulplu bu hoş kupa.. Hediyenin, kediyi olmasada, kedi sahibini çok mutlu edeceği aşikâr

3. Kedi desenli kulaklık

 
 
Yeni trend olan bu kulaklığı hediye olarak düşünmeniz, kedi sahibi için çok sevilecektir. Bu durumda sizin ince düşünceli bir insan olarak düşünüleceğinize emin olabilirsiniz.
 
4. Kedi Yatağı
 
 
 
İşte kedi besleyen arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri! Hem kedi sahibini, hemde kedisini mutlu edebilecek peluş ve yumuşacık bir yatak.. ama alacağınız ürünün hoş görünümüne ve kullanışlı olacağına dikkat edin. Kediler her hediyeyi beğenmeyebilirler.
 
5.Kanguru keseli sweatshirt
 
 
 
Kedi besleyenler için alınabilecek bir diğer hediyemiz ise, listemizdeki en tatlı seçeneklerden birisi olan bu Kanguru keseli sweatshirt. Kış aylarında kedi sahibi ve kedisi için sıcak bir dostluk kurabileceği anlamlı bir hediye olabilir.
 
6. Kedi modelli kurabiye kabı
 
 
Yemeğe kıyamayacağınız bu kedi desenli kurabiye kabıyla, kedi sahibi arkadaşınızla eğlenceli bir mutfak macerasına katılabilirsiniz. Kediniz bu görüntüden hoşlanmayabilir..
 
7. Kedi yüzlü kış maskesi
 
 
 
Kış mevsiminde olduğumuzu düşünürsek, bu güzel model ile kedi sahibimize güzel bir hediye alabilmemiz çok anlamlı olabilir.. 
 
8. Kuru mama / Yaş mama
 
 
 
Mama fiyatlarının artması ile zorluk çeken kimi kedi sahiplerine alınabilecek en iyi hediyelerden biriside hiç şüphesiz kedi maması olur. Hem kedi sahibini, hemde kedimizi mutlu edebileceğimiz pratik bir ürün ama etkili olacağı kesin.
 
9. Kedi desenli eldivenler  
 
 
Kedi sahibi için uygun bir kış hediyesinden bir diğeri ise bu patili güzel eldiven. Pamuksu bir eldivenle kedi sahibini mutlu edebilirsiniz. Küçük kedisi içinde bir hediye almayı unutmayın!
 
10. Kedi işlemeli paspas 
 
Listemizin sonuna geldiğimiz bu son ürün, yeni kedi sahiplenmiş birisine alınabilecek hediye olabilir. Kedi için ise eğlenceli bir oyun mekanına dönüşebilir..
 
Sizler için oluşturduğumuz 'Kedi sahiplerine alınabilecek ürünler' listesinin sonuna geldik. Bu ürünlerden biri mutlaka hem kedinin, hemde kedi besleyen arkadaşınızın seveceği bir ürün olacaktır.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar