BIST9.645,02%-0,50
USD32.5505%-0.01
EURO34,9050%0.12
ALTIN2.426,63%-0.14
Yaşam

Google'da aratmamanız gereken kelimeler: Sorun yaşayabilirsiniz !

Google'da hangi kelimeleri aratmamalısınız? Google'a yazacağınız kelimeler çıkan sonuçlar karşısında şok olabilir ve rahatsızlık yaşayabilirsiniz. Google'da aratmamanız gereken 10 kelime !Trypohphobia ne demek? Wet Koala ne demek? Elephantiasis ne demek? Bomb instructions ne demek? Smokers Lungs ne demek?

Abone OlGoogle News
09 Ocak 2021 16:02

İnternetin faydalarını saymakla bitmez. İnternet sayesinde bilmediğimiz bilgileri öğrenebiliyoruz.Sevdiğimiz şarkıları ve filmleri de izleyebiliyoruz. Bunu yaparken de dünyanın en büyük arama motorunu olan Google'u kullanıyoruz. Google da aradığımız kelimeler , en net sonuça ulaşmamıza yardımcı oluyor. Ancak bazı kelimeler var ki asla yazmamanız gerekiyor. 

Lütfen bu kelimeleri Google da aratmayın.

Gerçektan kendinizi kötü hissedeceksiniz. İşte Google'da Asla Aramamanız kelimeler

Trypohphobia,
tekrar eden desen fobisi, Küçük delikler kümeleri bulunan nesnelerin korkusu olarak da bilinir. Korkulacak bir kelime olduğu söylenemez fakat biraz tiksindirici göründüğünü söylemek lazım. Rahatsız edicilik düzeyi üst seviye de olmasıyla, insan da baş dönmesine sebep verebiliyor. Özellikle Google resimlerde aramamanız gereken bir kelime.

 Wet Koala
Hepimiz Koala'yı sevimli bir hayvan olarak biliriz. Tabi başına wet gelmesiyle birlikte kaşılaştığımız şey bizi biraz şaşırtabilir. Viral olan o video sahte olduğu kanıtlanmış olmasına rağmen yine de Google da karşılaşmak istemeyeceğimiz bir görüntü. Bunu yapanların niçin böyle bişey yapmaya çalıştıkları da biraz düşündürücü.

Elephantiasis
 Elephantiasis "özellikle bacaklarda derinin ve altta yatan dokuların yoğunlaşması ile karakterize bir hastalıktır". Çıkan resim ve ya fotoğraflar hiçte iç açıcı değil. Bu hastalık olabilir fakat bunlardan rahatsız olmamak elde değil. Google'da her bilginin olması çokta iyi değilmiş.

Bomb instructions
Türkçe'ye çevirdiğimizde bomba talimatları diye karşımıza çıkıyor. NE var bu kelimeden diyebilirsiniz. Ancak siz bu kelimeyi yazdığınızda büyük ihtimalle hükümet ve CİA'ya kırmızı alarm vereceksiniz. Eğer evinizde bir gece vakti tutuklanırsanız bu sebeple de olabilir. Çünkü birçok insan google'dan bombanın nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyor ve öğrendikten sonra istemediğimiz bomba eylmelerini gerçekleştiriyorlar. Buna önlem olarak bu kelimeleri yazan kişiler takibe alınıyor.

Smokers Lungs

Sigara içmek solunum yollarınıza ve ciğerlerinizde bulunan küçük hava keselerine (alveoller) zarar vererek akciğer hastalığına neden olabilir. Sigaranın neden olduğu akciğer hastalıkları, amfizem ve kronik bronşiti içeren KOAH'ı içerir. Sigara içmek çoğu akciğer kanseri vakasına neden olur. Çıkan görüntüler sizi rahatsız edebilir.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar