BIST9.741,06%0,20
USD32.5611%-0.02
EURO34,8772%0.07
ALTIN2.431,97%0.36
Yaşam

Puzzle ne demek? ve tüm detayları

Puzzle kelimesini hayatımızın birçok noktasında duyarız. Bazen anlamı aklımıza gelmese bile google'a giriş araştırırız. Sizler için Puzzle kelimesi ile alakalı her şeyi araştırdık.Puzzle ne demek? Puzzle siteleri? Puzzle parçaları nedir? İnternette gördüğümüz puzzle işaretleri nedir? puzzle ilk ne zaman ortaya çıktı? Puzzle'sız yaşam nasıldı? En güzel puzzle'lar hangileri? Puzzle'ın ingilizcesi nedir? Puzzle emojisi anlamı nedir? Yapboz parçası anlamı nedir?

Abone OlGoogle News
08 Ocak 2021 18:09

Yapboz oyununu hepimiz küçükken oynamışızdır. Fakat büyüdükçe ya geride bıraktık yada 1000-3000 puzzle oyunlarını oynamaya devam ettik. Fakat puzzle sadece yapbozdan ibaret değildir. Puzzle ile alakalı tüm her şeyi sizler için hazırladık.

Puzzle'ın anlamı: Bulmaca demektir.  

Puzzle oynama siteleri yazarsanız puzzle oynayabileceğiniz bir çok site mevcut olduğunu göreceksiniz. Puzzle parçaları sizin yapbozu tamamlamanızı sağlayan küçük parçalardır.

 

İnternette gördüğünüz o küçük puzzle işaretleri ise uzantıları göstermenize yarayan semboldür. Puzzle aslında ingilizce kökenli bir kelimedir.

 

Fakat bir diğer anlamına Jigsaw diyebiliriz. Yapboz 100 yıllardır Türkiye'de çocukların ve büyüklerin en büyük hobi aracıdır.

 

En güzel puzzlelar tarihi eserleri veya manzaraları tamamlayacağınız puzzlelardır. Yapması hem keyifli hemde kolaydır. Puzzle emojisinin anlamı tam olarak tahmin edilememekle birlikte puzzleı nerede gördüğünüzle alakalı anlamlar taşıyabilir.

 

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar