BIST8.971,29%1,87
USD32.3292%0.11
EURO35,0253%-0.13
ALTIN2.284,20%0.29
Yaşam

Yumurta işine giren Coşkun Sabah ortağı tarafından dolandırıldı

Tavuk çiftliği kurarak yumurta işine giren ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın ortağı tarafından 500 bin lira dolandırıldığı öğrenildi.

Abone OlGoogle News
30 Ocak 2022 14:04

69 yaşındaki sanatçı Coşkun Sabah geçtiğimiz yılın başlarında arkadaşı ile birlikte, Eskişehir'de yaklaşık 1 milyon liralık yatırımla, 1780 metrekarelik tavuk çiftliği kurup, 15 bin tavukla yumurta üretimine başlamıştı.

Yeni bir meslek grubuna daha dahil olup yumurta üretimi yapan Coşkun Sabah ortağı tarafından dolandırıldı. Sabah, ortağının el altından yumurta sattığını iddia ederken bunu anlayınca ortaklıklarını bitirdiğini açıkladı.

“Devletimizin çok büyük desteği ve ilgisi var”

Geçtiğimiz yıl Mart ayında yumurta işine girerek Eskişehir'de bir arkadaşıyla beraber tavuk çiftliği kuran Coşkun Sabah, ''Bu sektöre girdiğim için çok mutluyum. Devletimizin de hayvancılığa çok büyük bir ilgisi, desteği var.'' demişti.

 

Coşkun Sabah dolandırıldı

Yeni mesleğine çabuk alışan Sabah, son olarak ''Yumurta işimiz iyi gidiyor, ben Eskişehir Bilecik, Bursa yöresinde 15 bin yumurtayı bitiriyorum.'' açıklamasında bulunmuştu. Ancak Coşkun Sabah'ın yumurta üretiminde işleri zaman içinde istediği gibi gitmedi. Şarkıcılığın yanı sıra yumurta sektörüne atılan Sabah dolandırıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü sanatçı Coşkun Sabah, kendisini 500 bin lira dolandırdığını iddia ettiği ortağıyla yollarını ayırdı.

 

“Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış!”

'Akıllandım' diyen sabah ortağı tarafından dolandırıldığını anlayınca yollarını ayırdığını ve işleri yeniden yoluna koyduğunu belirterek şunları söyledi:

“14 bin tavuktan aylarca zarar ettik. Meğer güvendiğim kişi beni dolandırmış. Yumurtaları hep el altından satmış! Hemen kestim biletini. Çok şükür işleri yoluna koydum. Şimdi 14 bin tavuktan günlük ortalama 12 bin yumurta üretiyoruz. Artık bu işte daha tecrübeliyim ve akıllandım.”

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar