BIST9.881,51%1,70
USD32.58%0.13
EURO34,9993%0.08
ALTIN2.462,53%1.08
Teknoloji

Selçuk Bayraktar’dan bomba paylaşım: Dünyada ilk olacak

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, yapımı devam eden, Türkiye'nin en büyük savaş gemisi ve Bayraktar TB3’lerin yuvası olacak olan TCG Anadolu’yu ziyaret etti.

Abone OlGoogle News
08 Nisan 2021 20:33

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'lerin yuvası olacak TCG Anadolu'yu Savunma Sanayii ve Deniz Kuvvetlerinden teknik heyetlerle ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bayraktar, TCG Anadolu’nun sınıfında dünyada bir ilk olacağını da belirtti.

"Sınıfında dünyada ilk"

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sınıfında dünyanın ilk gemiye konuşlu S/İHA'sı olacak #BayraktarTB3'ün yuvası TCG Anadolu'yu ziyaret ettik. @SavunmaSanayii ve Deniz Kuvvetlerimizden teknik heyetler ile harekat isterleri toplantısı yaptık. #MaviVatan'da daha güçlü olacağız!” ifadelerini kullandı.

 

Bayraktar TB3 uyumlu TCG Anadolu

Bayraktar TB2 ile ANKA arasında bir konumda bulunacağı tahmin edilen Bayraktar TB3 için TCG Anadolu'da birtakım modifikasyon gerçekleştirecek.

Bu modifikasyonların sonucunda TCG Anadolu, BAYKAR Savunma üretimi Bayraktar TB3 için uçuş operasyonlarına hazır hale getirilecek.

Bayraktar TB3'ün, ROKETSAN tarafından geliştirilen L-UMTAS Anti-Tank Güdümlü Füze (ATGM) sistemini kullanabilecek kapasitede olacağı öngörülüyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar