BIST9.079,97%3,10
USD32.3372%0.14
EURO35,0652%-0.02
ALTIN2.308,82%1.37
Teknoloji

Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı! Sistem gereksinimleri neler?

Resident Evil çıkış tarihi duyuruldu. Son yıllarda korku-gerilim yapımlarıyla adından fazlaca söz ettiren Capcom, oyunlarında sahip olduğu atmosfer ile oyunseverleri kendine çekmeyi her yıl başardı. Bu sene çıkaracağı Resident Evil 8 içinde çıkış tarihi açıklandı

Abone OlGoogle News
22 Ocak 2021 09:48

Yeni oyunun hikayesi bir kalede ve kalenin çevresinde bulunan köyde geçiyor. Yayınlanan videoda sadece kalenin içerisi ve kötü karakterler gösterildi. Oynanış mekaniklerinin de tanıtıldığı canlı yayın uzun sürmedi. Oyunu ön sipariş ile alacak olan oyuncular için özel içerikler de bulunuyor. Ayrıca tanıtım yayınında Resident Evil 8‘in Koleksiyoncu Sürümü de gösterildi.

Resident Evil 8 çıkış tarihi açıklandı 

Resident Evil 8 Resident Evil 7‘nin oynanış mekaniklerine yenilerini ekliyor. Resident Evil 4‘te bulunan market sistemi Resident Evil 8‘e geliyor. Markette, silah satın alabilir, silahlarınızı geliştirebilir ve karakteriniz için gerekli çeşitli eşyaları bulabilirsiniz.

Resident Evil Village, 7 Mayıs 2021‘de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak. Oyunu PS4 ve Xbox One’a satın alan oyuncular isterlerse ücretsiz olarak PS5 ve Xbox Series X için yükseltme yapabilecekler.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar