BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Teknoloji

Netflix yeni bir özellik getiriyor! İşte herkesin beklediği o özellik

Çevrimiçi yayın platformu Netflix, kullanıcı deneyimini maksimuma çıkartmak ve memnuniyetini artırmak üzerine yenilenmeye devam ediyor.

Abone OlGoogle News
20 Ocak 2021 17:45

Popüler yayın platformlarının önde gelenlerinden Netflix, bir süredir üzerinde çalıştığı “Karışık Oynatözelliğini akıllı televizyonlarda test etmeye başladı.

Netflix, “Karışık Oynat” özelliği ile ne izleyeceğinizi bulmanızı kolaylaştıracak

Netflix, yeni sunacağı “Karışık Oynat” özelliği ile kullanıcıların ne izleyeceğini tek tuşla bulmasına olanak sağlıyor. Yapay zeka desteğine sahip olan özellik, kullanıcının izleme geçmişinden faydalanarak çalışıyor. 

Uzun süredir bilinen özellik, son gelişmeler neticesinde çeşitli cihazlarda test edilmeye başlandı. Bu durum yeni gelecek özelliğin 2021 yılı içerisinde tüm kullanıcılar için erişebilir olacağını gösteriyor.

Arayüze eklenecek yeni özellik ile yeni içeriğe kullanıcının tek tuşla ulaşmasını amaçlayan Netflix‘in, binlerce içeriğin arasından kullanıcının zevkine göre bir içerik sunmasının, kullanıcı deneyimini artıracağı düşünülüyor.

Şu an için yalnızca bazı akıllı televizyonlarda test edilmeye başlanan bu yeni özellik için ilk yorumların olumlu olduğu belirtiliyor. Yeni özelliğin tüm kullanıcılar için hangi zaman aralığında yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar