BIST9.915,62%2,05
USD32.4938%-0.13
EURO34,7464%-0.65
ALTIN2.442,23%0.25
Teknoloji

Battlefield 6 hakkında yeni bilgiler sızdırıldı!

Electronic Arts’ın (EA) önemli oyun serilerinden Battlefield, bu yılın sonuna doğru hayranlarıyla buluşacak. Oyunun çıkmasına bir hayli zaman olsa da, Battlefield 6 ile ilgili yeni bilgiler sızdırılmış durumda.

Abone OlGoogle News
19 Ocak 2021 17:13

Battlefield 6 eski oyundan ilham alacak

Bu yılın sonunda yeni Battlefield oyununa sahip olacağız. Birçok oyuncunun dört gözle beklediği yapım, söylentilere göre günümüzün savaş atmosferine geri dönecek. Call of Duty ve Battlefield ile ilgili güvenilen bir kaynak olarak kabul edilen Tom Handerson’a göre Battlefield 6Battlefield 3’ten büyük ölçüde ilham alacak. Ayrıca, oyun sadece ‘Battlefield’ olarak adlandırılacak ve PS4 ve Xbox One için de gelecek. 

Henderson, PS4 ve Xbox One sürümünün yalnızca bazı grafiksel indirmeler ve sınırlı yıkımla 32’ye karşı 32 oyun moduna sahip olacağını belirtirken, son zamanlarda çok popüler olan battle royale moduna benzeyen ve 128 oyuncuya kadar destekleyen büyük ölçekli haritaların yer alacağını da vurguladı. Görünüşe göre EA, Call of Duty Warzone’un yakaladığı başarıdan oldukça etkilenmiş. Ve yeni oyunu Battlefield 6 ile çok daha iyi bir battle royale deneyimi sunmak istiyor.

Öte yandan oyunun PS4 ve Xbox One sürümleri tamamıyla farklı bir stüdyo ya da aynı stüdyonun farklı bir bölümü tarafından geliştiriliyor. Bu da EA cephesinde oyunun her iki sürümünü de ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Peki Battlefield 6'nın çıkış tarihi ne zaman?

Battlefield 6 ne zaman çıkacak?

2021’in son aylarında çıkacağı düşünülen oyunla ilgili sızan bilgiler her ne kadar heyecanlandırsa da, resmi duyurularda durumun farklı olabileceğini belirtelim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar