BIST9.524,59%-0,06
USD32.6007%0.22
EURO34,8020%0.33
ALTIN2.499,28%0.60
Teknoloji

God of War: Ragnarok hakkında tüm bilinenler ve çıkış tarihi!

2018'de dinamiklerinde değişime giden ve oldukça güzel grafiklere sahip olan PS4 özel oyunu God of War, yeni oyunu God of War: Ragnorok'u duyurduğundan bu yana oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Abone OlGoogle News
18 Ocak 2021 12:49

2018'de çıkan God of War'da baş karakterimiz olan Kratos, dünyanın en vahşi savaşçılarından , düşünceli bir babaya dönüştü ve oyunun harika hikayesiyle birlikte oyunseverlere tam bir başyapıt olarak sunuldu. 

Sony, God of War: Ragnarok'u ne zaman çıkaracak? 

Santa Monica'nın 2018'den bu yana yeni oyun için kollarını sıvadığı biliniyor. Geliştirici ekip, 2019 ortalarına kadar birden fazla iş ilanı yayınlarken görüldü. Bunların çoğu , şirketin yeni bir God of War oyunu hazırladığı söylentilerini ortaya çıkarmıştı. Santa Monica şirketinin oyun yönetmeni Cory Barlog, '' elimizde 5 oyunluk bir hikaye genişliği mevcut' açıklamarıyla herkesi heyecanlandırmıştı. God of War Ragnarok ise 2021 yılının sonbahar aylarında çıkış sağlayacak.

God of War: Ragnarok hangi konsola çıkacak ve fiyatı ne kadar olacak?

God of war: Ragnarok, 2021'de Playstation 5'e özel bir oyun olacağına kesin gözüyle bakılmakla beraber, kaliteli serinin yeni oyunu 70 dolar'dan satışa sunulacağı düşünülüyor.

God of War: Ragnarok'un hikayesi nasıl olacak? 

Kratos'un baş düşmanı Baldur'u öldürmesiyle Ragnarok'u başlatması düşünülüyor. ' Kahramanların alacakaranlığı' olarak da bilinen bu felaket olay, İskandinav mitolojisinde birçok kahramanın ölümüne yol açtığı söylenen bir kehanettir. God of War her zaman mitolojik bilgiye dayalı muhteşem bir hikaye sunmuştu. Bu nedenle Baldur'un ölümü genellikle Ragnarok'un gelişinin ilk işaretidir. Ayrıca oyunun sonundaki gizli bir sahne, Thor'un, Kratos'la yüzleşmeye geldiğini gösteriyor ve büyük bir felaketin başlangıcı olarak gösteriliyor..

God of War: Ragnarok, 2021'de yeni bir efsane olarak oyunseverlere doğacak..

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar