BIST9.010,21%2,31
USD32.3242%0.10
EURO35,0713%0.00
ALTIN2.282,56%0.22
Teknoloji

DYİNG LİGHT 2 steam oyunu çıkıyor ! Tarih belli oldu

Herkesin merakla beklediği Dying light oyununun tarihi belli oldu. Dying light 2 oyunu steam'de duyurulmasıyla artık pc ekranlarında oynanabilecek. Oyunun PS versiyonu bulunmakta. Peki dying light 2 oyunu ne zaman çıkacak? Dying light 2 hileleri var mı? Dying light 2 oyunu içeriği nasıldır? Dying light 2 oyunu nasıl indirebilirim? sorularının cevabı haberimizde

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2021 17:18

Dying Light 2 oyununda asla hile kullanılmayacağı yüksek güvenlik önlemleri ile birlikte paylaşıma sunulacağı konuşulanlar arasında. Oyunu steam adresine girip arama butonunda aratarak indirebilirsiniz. İddialara göre oyun 21 Şubat 2021 tarihinde çıkması planlanıyor. Oyunla alakalı çıkan söylentileri ve bilgileri sizlere sunmaya çalışacağız.

Ayakta kalan son büyük insan yerleşimi, acımasız ve hastalıklı bir dünyada varoluş mücadelesi veriyor. Sıra dışı çeviklik ve dövüş becerileri, seni güçlü bir müttefik ve kıymetli bir varlık haline getiriyor. Eşsiz yeteneklerinle, bu çürüyen metropolde değişimi sağlamak anlaşılan size kalmış durumda.

Oyunun Hikayesi

İnsanlık virüse karşı verdiği savaşı kaybedeli 15 yıl oldu.

Ayakta kalan son büyük insan yerleşimi, modern karanlık çağda acımasız ve hastalıklı bir dünyada varoluş mücadelesi veriyor. Gün içinde eşkıyalar, farklı gruplar ve açlıktan kırılan afetzedeler sokaklarda hurda avına çıkıyor, bazen gerekirse şiddet kullanarak bulduklarını başkalarının elinden alıyor. Geceleriyse marazlılar sarıyor her yanı. Yaşayanları avlamak için saklandıkları o karanlık yerlerden çıkıyorlar.

 
Do all games support ray tracing?

Adın Aiden Caldwell. Marazlı bir afetzedesin. Sıra dışı çevikliğin ve vahşi dövüş becerilerin, seni bu tehlikeli dünyada güçlü bir müttefik ve kıymetli bir varlık haline getiriyor. Başkalarının başaramadığı şeyleri başarıyorsun. Kimsenin cesaret edemediği yerlere giriyorsun. Eşsiz yeteneklerinle, bu çürüyen metropolde değişimi sağlamak senin elinde.

Tıpkı bu kentin kaderinin senin ellerinde oldugunu unutmamanı tavsiye ediyoruz.

SENİN KARARLARIN, SENİN DÜNYAN

Yıkılmanın eşiğindeki bir toplumun kaderini belirlerken zor kararlar vermeli, ciddi fedakârlıklarda bulunmalısın. Yaptığın seçimlerin etkisi, şehrin tüm bölgelerinde hissedilecek ve keşfedebileceğin yeni topraklar, yeni bölgeler ortaya çıkacak.

SIRA DIŞI ÇEVİKLİK VE VAHŞİ DÖVÜŞLER

Sıradan başlayan maceranda büyük güç sahibi biri haline geldin ve birinci şahıs vahşi dövüşlere girmeni gerektiren bu şehirde, dilediğince hareket etme özgürlüğüne sahip olduğunu söyleyebiliriz.

MODERN KARANLIK ÇAĞ

Kaynakların ve elektriğin az ve güvenilmez olduğu, idari birimlerin yozlaştığı çaresiz kentte, insanlık karanlık çağa dönmüş gibi. Medeniyet yok olmuş fakat kalıntıları hâlâ ayakta. Burası vahşi, ilkel ve acımasız bir dünya. Burada yaşayanlar da farklı değil.

 
Will dying light 2 be on Steam?

MARAZ EVRİM GEÇİRDİ

Maraz evrim geçirerek UV ışığına karşı daha hassas bir hal aldı. Toplum gün ışığının sağladığı kısmi korumaya sığınırken marazlılar binaların gölgelerinde saklanıyor. Marazlıların geceleri sokaklarda rahatça ava çıkması, sana gün içinde şehirde erişmenin mümkün olmadığı yerleri keşfetme olanağı sağlıyor.

2-4 OYUNCULU İŞBİRLİĞİNE DAYALI OYUN

Tüm hikâyeyi en fazla dört kişiyle, işbirliğine dayalı olarak oynayabilirsin. Kendi oyununu yaratabilir veya diğer oyunculara katılabilirsin ayrıca verdikleri kararlarla nasıl farklı sonuçlar aldıklarına, oluşturdukları dünyanın seninkinden ne kadar farklı olduğunu görmeni sağlayacak olan yapımcılara hayran kalabilirsin.

 
Is Dying Light 2 Cancelled?
 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar