BIST9.693,46%1,77
USD32.588%0.18
EURO34,7688%0.24
ALTIN2.509,54%1.01
Teknoloji

Bu yılın ilk League of Legends şampiyonu, yetenekleri..

Riot Games‘in geliştirdiği MOBA türündeki oyun olan League of Legends (LoL) için yeni şampiyon tanıtıldı. Riot Games bu yıl LoL’e 6 yeni şampiyon eklemeyi planlıyor ve bunlardan ilki tanıtıldı. Mahvolmuş Kral Viego..

Abone OlGoogle News
12 Ocak 2021 11:51

League of Legends için yeni şampiyon: Mahvolmuş Kral Viego

Mahvolmuş Kral Viego, oyunun hikayesinde başından beri bulunan bir karakter ve Riot bu karakteri oynanabilir bir şampiyon haline getirdi. Ayrıca oyunun içerisinde “Mahvolmuş Kralın Kılıcı” adında bir eşya da bulunuyor. Tanıtılan bu şampiyon “Ormancı” olarak tasarlanmış ve E yeteneği olan Harrowed Path, Viego’ya orman içerisinde avantaj sağlayacak gibi duruyor.

Mahvolmuş Kral Viego‘nun yetenekleri ise şu şekilde:

Pasif

 

Viego, katlettiği şampiyonlara geçici olarak sahip olabilir. Sahiplik sırasında Viego’nun eşyaları, saldırıları ve nihai olmayan yetenekleri, katlettiği düşmanınkilere dönüşür. Viego bir düşmana sahipken ve rakip şampiyonlara doğru ilerlerken ilave hareket hızı kazanır.

Q – Blade of The Ruined King 

Pasif: Viego’nun saldırıları, hedefinin mevcut sağlığının yüzde birlik kısmını, isabet halinde ilave hasar olarak verir. Viego bir düşman şampiyona Q yeteneği ile vurduğunda bir sonraki saldırısı iki kez vurur. İkinci vuruş, normal hasar vermek yerine hedeften can çalar ve kritik vuruş yapabilir. Bu pasif, rakip şampiyon sahiplendiğinde de korunur.

Aktif: Viego, kılıcı ile ileriye doğru atılır ve isabet alan tüm rakip şampiyonlara hasar verir.

W – Spectral Maw

 

Viego, öne doğru atılır ve ardından isabet alan ilk rakibi sersemleten ve ona hasar veren bir sis patlaması oluşturur. Sersemletme süresi ve sis aralığı şarj süresiyle artar. Hasar ve atılma menzili artmaz.

E – Harrowed Path

 

Viego, yakındaki bir duvarın etrafına “Kara Sis” dalgası yayar. Viego sisin içindeyken kamufle olur. Saldırı hızı ve hareket hızı kazanır.

R – Heartbreaker  

Viego, halihazırda sahip olduğu rakip şampiyon vücutlarını bırakır ve ileri ışınlanır. Menzil içindeki en düşük can yüzdesine sahip olan rakip şampiyona saldırır ve eksik can miktarına bağlı olarak ilave hasar verir.

Mahvolmuş Kral Viego test için PBE sunucularında bulunuyor ve bu ayın sonunda oyuna eklenmesi planlanıyor.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar