BIST9.693,46%1,77
USD32.5355%0.02
EURO34,7190%0.09
ALTIN2.499,53%0.61
Spor

"Demirören gibi 330 milyon dolar borç bırakmadım"

Beşiktaş Eski Başkanı Fikret Orman, divan toplantısında kendini savundu.

Abone OlGoogle News
20 Kasım 2021 16:03

Vodafone Park'ta siyah-beyazlı kulübün 2021 yılı 3. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Orman, "Bu zamana kadar gelmedin diye bazı söylentiler oldu. Pandemi vardı zaten. Benim bıraktığımdan beri ikinci divan toplantısı bu. Bir öncekine gelmek istiyordum ama sezon başıydı. Takıma zarar vermemek için katılmadım. Birçok büyüğüm beni arıyor 'Niye gelmedin, cevap ver' diye söylüyorlar. Ben kimsenin taşeronu değilim." ifadelerini kullandı.  

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin muhalefetin kendileri aleyhine algı operasyonları yaptığını yönündeki açıklamalarına da değnen Orman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkan 'Muhalefet şöyle yapılıyor böyle yapıyor' diye konuşuyor. Kim bu muhalefet, ben miyim? Ben bu işlere girmem. Bana yaptırıldığı gibi küfürler ettirmem. Başkanken de bugünken de. Sosyal medyadan muhalefet bombardıman yapılıyor deniyor. Kim bunlar? Bana çok yapıldı, bilelim bunları. Kim yapıyor bu algı operasyonlarını? Ben bundan çok çektim, bu yönetim çekmesin. Kabadayılara telefon açtırılmış deniyor. Kimmiş onlar?" diye konuştu.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar