BIST9.884,54%1,73
USD32.5852%0.15
EURO35,0220%0.14
ALTIN2.460,73%1.01
Spor

"Takımdan memnunum"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 1-1'lik beraberliğin adil sonuç olduğunu söylerken, oyuncularının mücadelesinin kendisini sevindirdiğini söyledi.

Abone OlGoogle News
09 Ekim 2021 02:05

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kuntz, baskılı başlamanın karşılığını golle aldıklarını ancak daha sonra oyunun kontrolünün rakibe geçmesine engel olamadıklarını söyledi.

İkinci yarıda ufak dokunuşlarla oyunu kontrol etmeye başladıklarını kaydeden Kuntz, "Birkaç gol fırsatı da yakaladık. Takımda özgüven eksikliği var. Sonlara doğru gücümüz tükenmeye başladığında da Norveç birkaç şans buldu. Beraberlikle yetinmek durumunda kaldık“ dedi.

Genel anlamda takımın çıkardığı işten memnun olduğunu ifade eden Alman teknik adam, "Maç öncesi takıma 'Var gücünüzle oynayın bütün kalbinizi verin' dedim. Oyuncularım da bunu yaptılar. Bu anlamda memnunum. Harika taraftara galibiyet armağan etmek isterdik. Olmadı." diye konuştu. 

Kuntz, A Milli Takım'ın gruptan çıkma şansıyla ilgili soruya ise "Artık bundan sonra 9 puanı almamız gerekiyor. Bu yolda ikramda bulunacak takımlar olursa bunları değerlendireceğiz, kaçırmayacağız" cevabını verdi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar