BIST9.064,57%2,93
USD32.3157%0.07
EURO35,1253%0.16
ALTIN2.295,85%0.80
Spor

Terim'in intiharı!

Galatasaray sayısız sıkıntıyla çıktığı PSV maçında teknik direktör Fatih Terim'in de büyük hatalarıyla hezimete uğradı.

Abone OlGoogle News
22 Temmuz 2021 00:11

Maçtan önce Galatasaray'ın 11'ni gördüğümde şaşkınlığa uğradım. İnanın PSV teknik direktörüne "Al kendin için Galatasaray'ın kadrosunu yap" deseler bu kadar iyi yapamazdı. 

Bir de maç başlayıp dizilişi görünce gözlerime inanamadım. Zaten orta sahası olmayan Galatasaray üçlü savunma oynuyordu!

Falcao ve Mostafa Mohamed yedek kulübesinde Babel forvette! Feghouli kulübede Sekidika ilk 11'de! Takımda tek sol bek Emre Taşdemir de Terim'in yanında!

Tabii PSV bu ikramları geri çevirmedi. Orta sahayı istedikleri gibi geçtiler...Bir sağdan geldiler, bir soldan...İyi de pres yaptılar.

İki farka ulaşmak onlar için zor olmadı. Muslera'nın ilk goldeki hatasını da unutmamak lazım. Eğer Galatasaray'ın adından çekinmeseler daha ilk yarıda işi bitirirlerdi. (Zaten İkinci yarıda baktılar bizde bir şey yok 5 gole kadar gittiler.)

Emre Kılınç'ın ilk yarıdaki golü bile Terim'i uyandıramadı. İkinci yarıya yine aynı 11 ile başladı. 3-1'den sonra yaptığı değişiklikler hiçbir fayda getirmedi. Çünkü iş işten geçmişti.

Galatasaray, henüz yapılamayan transferler ve eksikler nedeniyle maça zaten sıkıntılı çıktı. Terim de yanlış futbolcu tercihleri ve oyun anlayışıyla maçı tamamen rakibe verdi.

Böyle bir teknik adamın böyle yanlışlar yapması inanılır gibi değil. Oysa doğru bir 11 ve taktikle Galatasaray şansını rövanşa taşıyabilirdi.

1 hafta sonra İstanbul'da formalite maçı var. Galatsaray bundan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde eleme oynayacak. 

İnşallah kolay bir rakip çıkar da Avrupa mücadelesi sürer.

 

 

 

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar