BIST9.676,37%0,33
USD32.501%-0.16
EURO34,7644%-0.28
ALTIN2.421,65%-0.35
Spor

Aziz Yıldırımdan Ali Koç'a çok sert sözler! "Paramla satın alırım!"

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 Haziran 2018’de seçimi kaybettiği günden bu yana ilk kez basın toplantısı düzenledi. Ali Koç yönetimine ağır eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, "Seni affetmeyeceğim Ali Koç! Koçluğunu bil!" ifadelerinde bulundu ve gündeme bomba gibi düşecek açıklamalara imza attı.

Abone OlGoogle News
24 Haziran 2021 13:07

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlık seçiminden bu yana ilk kez konuştu. İşte Aziz Yıldırımın gündeme bomba gibi düşecek açıklamaları...

Fenerbahçe'nin geleceği için toplandıklarını ifade eden Aziz Yıldırım, başkanlık için aday olmayacağını ifade etti. 'Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için toplandık.' diyen Aziz Yıldırım, mahallede bile böyle bir listenin olmayacağını belirtti. Fenerbahçe'nin mal varlığının borçlarından fazla olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, 'Ali Koç hesap bilmiyor.' dedi. Fenerbahçe'nin küme düşmekten son anda kurtulduğunu ifade eden Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını haberimizde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Aziz Yıldırım, 'Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim.' diyerek Ali Koç'a yüklendi. Koç yönetiminde bazı kişilerin kendisini hedef alan açıklamalar yaptığını belirten Aziz Yıldırım, 'İnsanları kandırmayın, ben Fenerbahçe'nin kendisiyim. Bizi rakip görme bizi rakip görmen için 20 sene başkanlık yapman lazım.' dedi.

AZİZ YILDIRIM'DAN ALİ KOÇ'A SERT SÖZLER!

Arkadaşlarımızla toplandık. Fenerbahçe için ne yapmalıyız? diye. 3 yıl için demeç vermeyeceğiz diye söz birliği yaptık. Bugüne geldik. Dün verdiğimiz söz bitmişti. Bugünden sonra Fenerbahçe'ye yapılan zararların sonrasında kamuoyunu bilgilendireceğiz. Gerekeni yapacağız. 3 senedir enkaz edebiyatı var. Bu doğru değil. Neyin ne olduğunu herkes görecek. 1998 yılında bir oyla başkan seçildik. Geldiğim günden bıraktığım Fenerbahçe'ye çok fark var.

'FENERBAHÇE AZ DAHA KÜME DÜŞÜYORDU...'

Fenerbahçe tarihinde 2 kez küme düşüyordu. Bir kez Ali Şen döneminde, bir kez de Ali Koç döneminde. 'Ben şampiyonluk sözü vermedim' dedi. Fenerbahçe'ye başkan olan herkes şampiyonluk sözü vermek zorundadır.

HİÇ KİMSE BU KULÜBE PEŞKEŞ ÇEKEMEZ

"Hiç kimse bu kulübü peşkeş çekemez. O gün burada oluruz. Ben FETÖ'cüleri gördüğüm an buradayım. FETÖ'cüler bu kulübe giremezler..."

 

Aziz Yıldırım: Ali Koç, benle yarışamazsınız. Ben sokakta büyüdüm. Sen pamuklara sarılarak yaşadın. Biz çok dayak yedik, çok. Sen bunları yaşamadın

Aziz Yıldırım: "Bundan sonra beni görecekler. Maçlara gideceğim. Loca almayacağım, beni görecekler, protokol tribününde oturacağım. Fenerbahçe ruhunu kaybediyoruz. En büyük sorun bu..."

Aziz Yıldırım: "Benim hiçbir zaman böyle kulübü satmak gibi bir düşüncem olmadı. Daha önce yaptığım açıklamada; 'Fenerbahçe Spor Kulübü, hiçbir sermaye grubunun altında olmayacaktır' diye açıklama yapmışım. Hiçbir başkan bu kulübü satamaz, o gün gelir burada oluruz..."

İRFAN CAN KAHVECİYE 11 MİLYON EURO VERDİLER!

Aziz Yıldırım:"İrfan Can Kahveci... Kaça aldılar, bilen var mı? 1000 TL bile bunlar için TFF'ye ödeme göstermediler. İrfan Can'a Galatasaray ve Marsilya 4.5 milyon euro bonservis önerdiler. Biz 11 milyon euro'ya aldık. Sakın beni yalanlamasınlar evrakları koyarım önlerine."

FENERBAHÇE'Yİ ŞİKAYET EDİYORUM

Aziz Yıldırım : Yapılan transferlerin ödemelerini neden bildirmiyorsun,Kap ve spk neden yazı gönderiyorsun sizler neden görevinizi yapmıyorsunuz,evet Fenerbahçe'yi şikayet ediyorum

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar