BIST9.716,77%-0,05
USD32.5593%0.07
EURO34,9416%-0.09
ALTIN2.444,26%0.33
Spor

Galatasaraylı olduğu için mi gönderildi? Fenerbahçe’de kıdemli ismin görevine son verildi

Sağlık ekibini değiştirme kararı alan Fenerbahçe yönetiminin Burak Kunduracıoğlu ile yolları ayırdığı ve sağlık kurulu başkanı olarak Alper Kaya ile anlaştığı bildirildi. İşine son verilen Kunduracıoğlu bir dönem Galatasaray'da çalışmış, kongre üyesi olduğu iddiaları dolanmıştı.

Abone OlGoogle News
10 Haziran 2021 15:15

Fenerbahçe yönetimisağlık ekibini değiştirme kararı aldı. Galatasaraylı olduğu iddia edilen Burak Kunduracıoğlu yerine Alper Kaya sağlık kurulu başkanı oluyor. Yeni takım doktoru ise Halil Polat olacağı öğrenildi.

Göztepe doktoruydu

Fanatik'in haberine göre; Burak Kunduracıoğlu yerine Fenerbahçeliliği ile bilinen Alper Kaya sağlık kurulu başkanı oluyor. Yeni takım doktoru ise Halil Polat olacağı öğrenildi. Halil Polat Göztepe'nin takım doktoru olarak çalışıyordu. Fenerbahçe'nin sağlık ekibi yine Acıbadem olacak.

Galatasaraylı olduğu için gönderildiği iddia edildi

Burak Kunduracıoğlu'nun, Galatasaray'da çalıştığı için ve Galatasaray kongre üyesi olduğu iddiaları üzerine gönderildiği konuşuluyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar, bu sezon Kunduracıoğlu'na yönelik pek çok ithamlarda bulunmuştu.

 
 
 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar