BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.439,59%0.14
Spor

Flaş iddia! “Aboubakar sakat değil, o madde devreye girmesin diye oynamıyor”

Beşiktaş’ın Kamerunlu yıldızı Aboubakar’ın sakat olmadığı, kontratını uzatmamak adına oynamadığı iddia edildi.

Abone OlGoogle News
13 Mayıs 2021 17:50

Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek son haftaya girilirken Beşiktaş'ta Aboubakar, Göztepe maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. Kamerunlu golcü için ortaya atılan son iddialar ise ortalığı karıştıracak cinsten. Aslında sakatlığı bulunmayan Aboubakar'ın sözleşmesindeki maddenin devreye girmemesi için forma giymediği iddia edildi.

“30 resmi maç oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar”

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Başkan Ahmet Nur Çebi ile Vincent Aboubakar arasında kriz yaşanıyor. Aboubakar sakatlığını öne sürerek mukavelesindeki '30 resmi maçta oynarsa sözleşmesi 1 yıl uzar' hükmünün yürürlüğe girmemesi için oynamıyor. Haberde golcü futbolcunun menajerinin bu konuda Kamerunluya baskı yaptığı belirtilirken, 1.5 milyon euroluk maaşın 1 milyon 750 bin euroya çıkartılmasını istiyor.

Aboubakar PFDK'ye sevk edildi

Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncusunun Göztepe maçına yetişemeyeceğini açıklarken, Aboubakar, Fatih Karagümrük maçındaki olaylar sebebiyle PFDK'ye sevk edildi. 29 yaşındaki futbolcu olası 2 maç ceza sonrası Türkiye Kupası finalinde de yer almayacak.

10 maçta sadece 1 kere oynadı

Beşiktaş'ın son oynadığı 10 maçın 9'unu kaçıran Aboubakar, bu sürede sadece Demir Grup Sivasspor maçının ilk yarısında görev yapabildi. Karşılaşmada sakatlığı nükseden Aboubakar, maça devam edemedi.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar