BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Spor

Fenerbahçe - Erzurumspor maçında şok olay! Oyuna girmeyi reddetti

Süper Lig'in 39. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Valencia öne çıktı. Öte yandan Erzurumspor'da Teknik Direktör Yılmaz Vural'ı şoka uğratan bir gelişme yaşandı. Yıldız isim oyuna girmeyi reddetti. Vural maç sonu çok sert açıklamalarda bulundu.

Abone OlGoogle News
04 Mayıs 2021 07:35

Süper Lig'in 39. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u konuk eden Fenerbahçe'de futbol A takım direktörü Emre Belözoğlu, ligde son oynadıkları Aytemiz Alanyaspor mücadelesinin 11'ine göre Erzurumspor karşısında zorunlu 2 değişiklik yaptı. Genç teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada hafif sakatlığı bulunan Serdar Aziz ile cezalı Gökhan Gönül'ü kadroya almazken, bu isimlerin yerine Marcel Tisserand ve İrfan Can Kahveci ilk 11'e dahil oldu. Fenerbahçe'de Ertuğrul Çetin, Mauricio Lemos, Papiss Cisse, Mbwana Samatta, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Bright Osayi-Samuel, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Filip Novak ise yedek bekledi.

GOMES OYUNA GİRMEYİ REDDETTİ 

62. dakikada Erzurumspor'da Ricardo Gomes, oyuna girmeyi reddetti. Yılmaz Vural yanına giderek ikna etmeye çalışsa da Ricardo Gomes kabul etmedi. Oyuna girmedi. Ricardo Gomes yerine BB Erzurumspor'da Butko oyuna dahil oldu.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar