BIST9.722,09%0,80
USD32.5709%0.01
EURO34,9954%0.41
ALTIN2.428,77%0.23
Spor

Emre Belözoğlu istifa mı etti? Fenerbahçe’den dikkat çeken paylaşım

Fenerbahçe Kulübü, medyada yer alan “Emre Belözoğlu istifa etti” iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak cevap verdi.

Abone OlGoogle News
07 Mart 2021 14:31

Fenerbahçe’de sportif direktör Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği iddia edildi. Söz konusu iddialara ilişkin kulübün resmi sosyal medya hesabından “Sonuna kadar Fenerbahçe” başlıklı bir paylaşım yapıldı.

Süper Lig’de şampiyonluk adaylarından biri olan Fenerbahçe’de sportif direktör Emre Belözoğlu'nun istifa ettiği iddia edildi. Teknik Direktör Erol Bulut ile sportif direktör Emre Belözoğlu'nun bazı konularda fikir ayrılığına düştüğü ve ikilinin bu nedenle arasının açık olduğu ileri sürüldü.

“Bulut ile Belözoğlu’nun arası açıldı”

Ayrıca Caner Erkin'in kadro dışı kalmasından Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun en son haberinin olduğu, Erol Bulut'un Caner'i kadro dışı bırakırken sadece Başkan Ali Koç'a bilgi verdiği de ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.

Erol Bulut'un oyuncularla iletişim konusunda sıkıntı yaşadığı Emre Belözoğlu'nun bu durumdan rahatsız olduğu da belirtilirken, bütün bunların sonucunda Belözoğlu’nun istifa ettiği haberleri yayılmaya başladı.

Kulüpten dikkat çeken paylaşım

Ancak Fenerbahçe Kulübü söz konusu iddialara ilişkin resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Emre Belözoğlu’nun fotoğrafı ile yapılan paylaşıma “Sonuna kadar Fenerbahçe” başlığı da eklenerek iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

 

"Asılsız haberlere itibar etmeyiniz"

Öte yandan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, ''Asılsız haberlere itibar etmeyiniz'' şeklinde bir paylaşım yaptığı da görüldü.

 
Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar