BIST9.540,63%0,11
USD32.4972%0.08
EURO34,8170%0.46
ALTIN2.489,30%1.10
Spor

Ali Koç'tan Burak Yılmaz'a cevap gecikmedi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynadıkları voleybol maçından sonra, Burak Yılmaz’ın Mesut Özil ile ilgili söyledikleri sözler hakkında açıklama yaptı.

Abone OlGoogle News
24 Ocak 2021 15:39

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Burak Yılmaz'ın Mesut Özil ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. Beyaz TV'ye konuşan Ali Koç, Burak Yılmaz'ın Avrupa'daki başarılarıyla gurur duyduğunu ancak Mesut Özil ile ilgili sözlerinin gereksiz bulduğunu belirtti. Koç açıklamasında, "Burak özelinde konuşmayayım. Onun da başarılarıyla gurur duyuyoruz. Gereksiz oldu. Kendisi de akşam yatarken üzülmüştür. Küçük bir yıpratma çalışması var ama bunlar Mesut'u daha fazla motive edecektir." sözlerini kullandı.

"Tüylerim diken diken oldu"

Mesut Özil transferinin resmiyet kazanmasına ilişkin ise Koç, "Rüya gerçekleşmek üzere. İmzalar atılana kadar hiçbir şey bitmemiştir."açıklamasını yaptı.  Ali Koç Fener Ol kampanyasının Mesut Ol olarak değişerek taraftarlarının desteği ile ilgili ise, "Tüylerim diken  diken oluyor taraftarımızın kampanyamıza hızlıca cevap vermesine. Tüm kulvarlarda kazandık bu hafta çok mutlu ve heyecanlıyız. Voleybolda derbi galibiyetinden mutluyuz. Mustafa Başkanla ayrı oturttular bizi yan yana oturamadık ama maçtan sonra da biraz sohbet ettik." diye konuştu. BURAK YILMAZ'IN SÖZLERİ milli futbolcu Burak Yılmaz geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Instagram canlı yayınında Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferini, "Mesut Özil'e başarılar dilerim. Açıkçası benimle A Milli Takım'da savaşmış, mücadele etmiş ve forma giymiş arkadaşlarımla ilgili yorum yapmak isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar