BIST9.915,62%2,05
USD32.509%-0.09
EURO34,7760%-0.56
ALTIN2.438,67%0.10
Spor

Galatasaray yeni transferini KAP'a bildirdi

Galatasaray transferi yılan hikayesine dönen Henry Onyekuru'nun kulübü Monaco ile el sıkıştı. Anlaşmanın satın alma opsiyonu şartıyla gerçekleştiği belirtilirken Nijeryalı yıldızın İstanbul'a geliş saati de belli oldu. Onyekuru Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de alınan 3-1'lik galibiyetinde oynadığı rolle sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurmuştu.

Abone OlGoogle News
22 Ocak 2021 23:11

Galatasaray, Henry Onyekuru için satın alma opsiyonu şartı ile Monaco kulübüyle anlaştı. Nijeryalı oyuncu gece 04.00'te İstanbul'da olacak.

Sarı-Kırmızılılar'ın Monaco'dan satın alma opsiyonuyla yarım sezonluğuna kiralanması konusunda anlaşma sağladığı Onyekuru'nun sezonun kalan kısmı için Sarı-Kırmızılı kulüpten 600 bin Euro garanti ücret alacağı öğrenildi.

Onyekuru için Monaco'nun sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu şartını kabul etmeyen Galatasaray, sezon sonunda Nijeryalı kanat oyuncusunu bonservisiyle kadrosuna katmak isterse Fransız ekibine 6 milyon Euro ödeme yapacak. Onyekuru için opsiyonun kullanılması durumunda yıldız oyuncu senelik 1.2 milyon Euro ücret alacak.

Henry Onyekuru'nun 2 kez uçağı kaçırması sosyal medyada farklı yorumlara sebep olmuştu.

Daha önce 2 kez kiralık olarak Galatasaray forması giyen Henry Onyekuru, ortaya koyduğu başarılı performansla taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Onyekuru Galatasaray'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı aldığı galibiyette kritik rol oynamıştı.

 

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar