BIST9.524,59%-0,06
USD32.5265%0.17
EURO34,7333%0.22
ALTIN2.487,90%1.04
Spor

Galatasaraylı yıldızla ilgili flaş iddia

Galatasaray'ın geçen sezon başı bonservis ücreti ödemeden transfer ettiği Taylan Antalyalı ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Abone OlGoogle News
14 Ocak 2021 12:55

Galatasaray’ın 26 yaşındaki orta sahası Taylan Antalyalı'nın, sarı kırmızılılardan imza parası adı altında aldığı 4 milyon lirayı 2 gün sonra Erzurumspor’a verdiği iddia edildi.

Ajansspor'dan Atilla Türker'in haberine göre; Galatasaray bu 4 milyon lirayı doğrudan BB Erzurumspor’a vermiş olsaydı, BB Erzurumspor ile Gençlerbirliği arasında 3,5 yıl önce imzalanan protokol gereği, yüzde 40 oranındaki miktar, yani 1 milyon 600 bin Türk Lirası, BB Erzurumspor tarafından Gençlerbirliği’ne zorunlu olarak verilecekti. Bu çerçevede, Gençlerbirliği’ne ödenen bir miktar olmadı.

Taylan Antalyalı, 4 sezon önce Gençlerbirliği forması giyiyordu. BB Erzurumspor talip oldu. Gençlerbirliği ile BB Erzurumspor el sıkıştı. Taylan Antalyalı’nın Gençlerbirliği ile devam etmekte olan sözleşmesi feshedildi. BB Erzurumspor ile Gençlerbirliği arasında bir protokol imzalandı. Bu protokole göre, Taylan Antalyalı, BB Erzurumspor’dan başka bir kulübe transfer olduğu takdirde, gelecek bonservis bedelinin yüzde 40’ı Gençlerbirliği’ne aktarılacaktı.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar