BIST9.079,97%3,10
USD32.4322%0.27
EURO35,0241%0.02
ALTIN2.325,42%0.22
Spor

Konyaspor'da Korkmaz dönemi sona erdi

Ligde ilk haftayı bay geçen İttifak Holding Konyaspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz görevinden ayrıldığını açıkladı.

Abone OlGoogle News
12 Eylül 2020 11:37

Süper Lig'de sezon başlamadan ilk istifa geldi. Teknik direktör Bülent Korkmaz, Konyaspor'dan ayrılma kararı aldığını açıkladı. Bunun nedeni olarak ise kendisinden habersiz olarak Cikalleshi'nin transfer edilmesini gösterdi. Ligin ilk haftasını bay geçecek olan Konyaspor teknik direktör arayışlarına başladı.

Bülent Korkmaz, Konyaspor'dan ayrıldığını şu açıklamalarda duyurdu:

Ben hayatım boyunca kazandığım her şeyi mücadele ederek, savaşarak ve tırnaklarımla kazıyarak elde ettim. Benim karakterimde hiçbir zaman mücadeleden ve zorluklardan kaçmak yoktur. Eğer ben geçen sene içimizden birileri dahil bu takımın kümeye düştü dediği dönemde, haklı birçok mazaret ve sebebim olmasına rağmen yaşanan o sıkıntılı dönemde fırtınalı ortamda gemiyi terk etmediysem, gemiyi limana sağ salim yanaştırdıktan sonra şu an görevimi bırakmamın birçok sebebi var. Bunları da Konyaspor Kulübü Başkanı Sn. Hilmi Kulluk'la paylaştım. Ama bu sebeplerimden en önemlisi bugüne kadar yapılan transferlerimizi birlikte karar vererek Ibrahim Sehic, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Adil Demirdağ transferlerini gerçekleştirdik.

En önemli ve geçen yıl en büyük sıkıntı yaşadığımız mevki olan santrfor transferinde onayım ve bilgim dışında transferin gerçekleşmesidir.

Başta oyuncu kardeşlerim olmak üzere, taraftara ve emeği geçen herkese teşekkür eder, Konyaspor camiasına yürekten başarılar dilerim.

Yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.600 karakter kaldı
×

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir.
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde akittv.com.tr’nin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.
Yazılanlardan akittv.com.tr sorumlu tutulamaz.

0 Yorumlar
  • Yeniden eskiye
  • Eskiden yeniye
  • Öne Çıkanlar